راهنمای نهایی برای ساخت یک وب سایت وردپرس

دسته بندی ها : تکنولوژی, سئو, مقالات پریا اصبری
طراحی سایت وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به شما امکان میزبانی و ساخت وب سایت را می دهد. وردپرس شامل معماری پلاگین و یک سیستم قالب است، بنابراین می توانید هر وب سایتی را متناسب با تجارت، وبلاگ، نمونه کارها یا فروشگاه آنلاین خود سفارشی کنید. این راهنمای نهایی یک فرآیند گام به گام اساسی برای طراحی سایت وردپرس و همچنین لیستی از نکات و ترفندهایی را که باید هنگام کار با وردپرس به خاطر بسپارید را پوشش می دهد.

چگونه یک وب سایت وردپرس راه اندازی کنیم

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به شما امکان میزبانی و ساخت وب سایت را می دهد. وردپرس شامل معماری پلاگین و یک سیستم قالب است، بنابراین می توانید هر وب سایتی را متناسب با تجارت، وبلاگ، نمونه کارها یا فروشگاه آنلاین خود سفارشی کنید. این راهنمای نهایی یک فرآیند گام به گام اساسی برای طراحی سایت وردپرس و همچنین لیستی از نکات و ترفندهایی را که باید هنگام کار با وردپرس به خاطر بسپارید را پوشش می دهد.

چگونه یک وب سایت وردپرس راه اندازی کنیم


راه های مختلفی برای ایجاد وب سایت رویایی با استفاده از وردپرس وجود دارد. کاربران عموماً استفاده از نرم ‌افزار را آسان می‌ دانند، اما اگر در این فرآیند کاملاً تازه کار باشید، شروع به کار به ‌طور قابل درک می‌ تواند ترسناک باشد. در زیر، ما نگاهی دقیق تر به نحوه شروع ایجاد وب سایت خود خواهیم داشت.
-نام دامنه و ارائه دهنده هاست خود را تنظیم کنید.
-وردپرس را نصب کنید.
-موضوع خود را انتخاب نمایید
-پست ها و صفحات را به وب سایت خود اضافه کنید.
-وب سایت خود را سفارشی کنید.
-پلاگین ها را نصب نمایید.
-وب سایت خود را برای افزایش سرعت صفحه بهینه کنید.
-از نمونه های وب سایت وردپرس الهام بگیرید.

وردپرس امروزه محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است. سهولت استفاده و تطبیق پذیری آن اکثر کاربران و صاحبان مشاغل را قادر می سازد تا وب سایتی را ایجاد کنند که برای نیازهای آنها کار می کند.

طراحی سایت وردپرس

1. یک طرح وردپرس را انتخاب کنید.


برای شروع راه اندازی وب سایت خود، یک طرح وردپرس را انتخاب کنید. با WordPress.org فقط یک گزینه طرح (رایگان) دارید – اما لازم است دامنه، ارائه دهنده هاست، پلاگین ها، تم ها و هر چیز دیگری که مربوط به سایت وردپرس شما باشد را خریداری کنید.

با  WordPress.com، باید از بین پنج برنامه ای که ارائه می دهند، یکی را انتخاب کنید. تفاوت اصلی بین این طرح ها هزینه ماهانه، انواع سفارشی سازی سایت و دسترسی شما به ابزارهای بازاریابی است.

2. نام دامنه و ارائه دهنده هاست خود را تنظیم کنید.


تنظیم نام دامنه و انتخاب ارائه دهنده هاست خود برای وردپرس معمولاً در همان زمان فرآیند ایجاد وب سایت اتفاق می افتد. نام دامنه خود را به عنوان آدرس خانه خود بدانید، درواقع بازدیدکنندگان شما می توانند وب سایت شما را در اینترنت پیدا کنند. ارائه دهنده هاست، به عنوان میزبانی برای سایتتان عمل می کند، برای خرید هاست پر سرعت، می توانید با ما در تماس باشید تا هاست سی پنل آلمان، ایران و فرانسه را با قیمتی استثنایی خریداری نمایید.

3. وردپرس را نصب کنید.


اگر از یک ارائه دهنده میزبانی خارج از وردپرس استفاده می کنید، باید CMS را نصب کنید تا دامنه جدید خود را به وب سایت خود متصل کنید.

4. موضوع خود را انتخاب کنید.


می‌ توانید طراحی ‌سایت وردپرس خود را با استفاده از تم‌ ها و قالب‌ های وردپرس سفارشی کنید که هرکدام شامل طرح ‌بندی ‌ها، سبک‌ های قالب ‌بندی، رنگ ‌ها، فونت ‌ها و سایر گزینه‌ های بصری هستند. وردپرس به طور خودکار یک تم پیش فرض را اعمال می کند که نسبتاً ساده به نظر می رسد. شما می توانید آن را نگه دارید، اما بازدیدکنندگان وب سایت شما ممکن است چندان تحت تأثیر قرار نگیرند. یک قالب وردپرس سفارشی، چه پولی باشد و چه رایگان، وب سایت شما را برای خریدار شما جذاب و حرفه ای می کند.

مشابه طیف گسترده ای از ارائه دهندگان هاست موجود، صدها تم و قالب نیز برای انتخاب وجود دارد.

5 . پست ها و صفحات را به وب سایت خود اضافه کنید

وقتی محتوا را به وب سایت وردپرس خود اضافه می کنید، معمولاً به صورت پست و صفحه نمایش داده می شود. پست ها (یا “صفحات پویا”) معمولاً برای وبلاگ ها و نمونه کارها استفاده می شوند، زیرا به طور خودکار جدیدترین محتوای وب سایت شما را در بالای محتوای ویژه شما قرار می دهند. صفحات ثابت هستند، به همین دلیل است که بیشتر برای صاحبان مشاغل جذاب هستند – محتوای اضافه شده در همان مکان باقی می ماند.

پست ها و صفحات اصلی ترین انواع پست در وردپرس هستند. علاوه بر این، انواع پست بومی دیگر و همچنین انواع پست سفارشی وجود دارد. برای افزودن یک پست به وب سایت خود، به داشبورد مدیریت بروید، روی پست ها و سپس افزودن جدید کلیک کنید، سپس با بارگذاری متن، اقدام به سئو نوشته کنید.

6. بهینه سازی سایت

برای اینکه سایت به صفحات برتر گوگل راه پیدا کند، لازم است سئو اصولی انجام شود، بهینه سازی در سه مرحله سئو فنی، سئو داخلی و سئو خارجی است.

طراحی سایت وردپرس

کلام آخر

طراحی سایت وردپرس، می تواند بسیاری از مشکلات موجود در سایت ها را حل کرده و به راحتی سفارشی شود، در سایت وردپرس، شما می توانید سایت خود را لینک دهید و با بالاترین نرخ بازدهی، کسب و کار خود را گسترش دهید.

برای مشاوره درمورد راه اندازی سایت، با ما در تماس باشید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :