چگونه سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهیم؟

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات نفیسه رفیع پور
سرعت سایت وردپرس

در دنیای دیجیتال امروز، همه چیز در مورد سرعت و کارایی است و این روز ها اینکه چگونه می توان وردپرس را سرعت بخشید، موضوع داغی می باشد. اگر وب سایت شما کندتر از آنچه که باید بارگذاری می شود، شک نکنید که ترافیک و نتیجه نهایی شما مستقیماً تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. خوشبختانه تکنیک های بی شماری وجود دارد که می توانید از آن ها برایافزایش سرعت سایت وردپرس خود استفاده کنید. بنابراین، قصد ما در اینجا این است که هر ترفندی را که می دانیم و می تواند سایت وردپرس شما را بسیار سریعتر کند ، لیست کنیم.

به رسمیت شناختن این واقعیت بسیاری از توسعه دهندگان و صاحبان مشاغل را متعجب می کند که چگونه سرعت سایت های وردپرس را افزایش دهند. اطلاعات زیر به شما کمک می کند تا بفهمید چرا زمان بارگذاری سریع ضروری است ، و حتی چند نکته برای افزایش سرعت سایت وردپرسی خود خواهید آموخت.

چرا سرعت سایت وردپرس اهمیت دارد؟

هنگامی که شخصی برای اولین بار به سایت شما وارد می شود، شما فقط چند ثانیه فرصت دارید تا توجه او را جلب کنید و او را متقاعد کنید که در سایت بماند.

بر اساس گزارش تیم جستجوی مایکروسافت بینگ، 2 ثانیه تاخیر در لودینگ صفحات رضایت کاربر را تا 3.8 درصد کاهش می دهد، درآمد از دست رفته برای هر کاربر تا 4.3 درصد افزایش می یابد و 4.3٪ کلیک را کاهش خواهد یافت.

گوگل نیز سرعت سایت را در الگوریتم رتبه بندی خود قرار داده است. این بدان معناست که سرعت سایت شما بر SEO تأثیر می گذارد، بنابراین اگر سایت شما کم می باشد، بازدیدکنندگان را از دست می دهید.

نحوه افزایش سرعت سایت وردپرس

1. وب هاستینگ بهتری را انتخاب کنید

مهم ترین عامل موثر بر سرعت وب سایت میزبانی وب سایت وردپرسی شما است. ممکن است ایده خوبی باشد که وب سایت جدید خود را در ارائه دهنده هاست مشترک که پهنای باند “نامحدود”، ایمیل، دامنه و غیره را ارائه می دهد استفاده کنید. با این حال، نکته ای که ما معمولاً در مورد این پیشنهاد فراموش می کنیم این است که محیط های میزبانی مشترک زمان بارگیری مناسبی را در ساعات اوج ترافیک ارائه نمی دهند.

میزبانی اشتراکی عملکرد ضعیف تری را ارائه می دهد زیرا شما فضای سرور یکسانی را با تعداد بیشماری وب سایت دیگر به اشتراک می گذارید و مشخص نیست که دیگران از چه میزان منابع استفاده می کنند؛ در نتیجه باید بفکر تهیه هاست اختصاصی برای وب سایتتان باشید.

2. از قالب سبک وردپرس استفاده کنید

تم های وردپرس با بسیاری از عناصر پویا، sliders، ویجت ها ، نماد  های اجتماعی و بسیاری عناصر دیگر بسیار چشم نواز هستند. اما این را به خاطر بسپارید: اگر عناصر زیادی داشته باشند، قطعاً باعث می شوند که سرور وب شما کند شود.

بهترین گزینه در اینجا استفاده از تم های سبک است. اولین راه حل این است که به سراغ یکی از قالب های پیش فرض وردپرس بروید. راه دیگر این است که چیزی شبیه به Neve را امتحان کنید، که توسط همان افراد پشت CodeinWP ساخته شده است.

3. کاهش اندازه تصویر

تصاویر مهم ترین عامل در افزایش اندازه یک صفحه وب هستند. ترفند این است که بدون آسیب رساندن به کیفیت، اندازه تصاویر را کاهش دهید.

اگر به صورت دستی تصاویر را با استفاده از افزونه Chrome PageSpeed ​​Insights یا Photoshop یا هر ابزار دیگر بهینه سازی کنید، این فرآیند زمان زیادی خواهد برد؛ خوشبختانه افزونه هایی وجود دارد که تقریباً برای هر چیزی که فکرش را کنید از جمله بهینه سازی تصویر کاربردی هستند. مواردی که شایان ذکر است عبارتند از:

  • Optimole
  • WP Smush
  • EWWW Image Optimizer
4. فایل های JS و CSS را به حداقل برسانید

اگر وب سایت خود را از طریق ابزار Google PageSpeed ​​Insights اجرا می کنید، احتمالاً در مورد به حداقل رساندن حجم فایل های CSS و JS خود مطلع خواهید شد. این بدان معناست که با کاهش تعداد تماس های CSS و JS و حجم آن فایل ها، می توانید سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهید. افزونه هایی وجود دارد که به شما در دستیابی به این هدف کمک می کنند.

معروف ترین آن ها Autoptimize است که می تواند در بهینه سازی CSS ، JS و حتی HTML وب سایت وردپرس شما کمک کند.

5. از مکانیزم های پیشرفته ذخیره سازی با افزونه ذخیره سازی استفاده کنید

افزونه های ذخیره سازی وردپرس (به عنوان مثال W3 Total Cache) برای مدت طولانی وجود داشته اند و کار های پیچیده اضافه کردن قوانین ذخیره سازی را به عناصر وب سایت شما آسان تر می کند. ترکیب چنین افزونه هایی با مکانیزم های پیشرفته ذخیره سازی مانند Varnish می تواند به شما کمک کند تا سرعت سایت وردپرس خود را بهتر کرده و در نهایت سرعت بارگذاری را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.

6. از CDN استفاده کنید

افرادی که از وب سایت شما دیدن می کنند متعلق به مکان های مختلف در جهان هستند و نیازی به گفتن نیست که سرعت بارگذاری سایت در صورتی که بازدیدکنندگان دور از محل میزبانی سایت شما قرار بگیرند متفاوت خواهد بود. CDN (شبکه های تحویل محتوا) زیادی وجود دارد که به کاهش سرعت بارگذاری سایت برای بازدیدکنندگان از کشور های مختلف کمک می کند. CDN یک کپی از وب سایت شما را در مراکز داده مختلف که در مکان های مختلف قرار دارند نگه می دارد. وظیفه اصلی CDN این است که صفحه وب را از نزدیک ترین مکان ممکن به بازدیدکنندگان ارائه دهد. Cloudflare و MaxCDN از محبوب ترین سرویس های CDN هستند.

7. فشرده سازی GZIP را فعال کنید

فشرده سازی فایل ها در رایانه محلی شما می تواند فضای دیسک زیادی را ذخیره کند. به طور مشابه، برای وب، می توانیم از فشرده سازی GZIP استفاده کنیم. این مانور باعث کاهش چشمگیر استفاده از پهنای باند و زمان لازم برای دسترسی به وب سایت شما می شود. GZIP فایل های مختلف را فشرده می کند تا هر زمان که یک بازدید کننده سعی می کند به وب سایت شما دسترسی پیدا کند، مرورگر آن ها ابتدا باید وب سایت را از حالت فشرده خارج کنند. این فرایند استفاده از پهنای باند را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

می توانید از افزونه ای مانند PageSpeed ​​Ninja که فشرده سازی GZIP را فعال می کند استفاده کنید یا کدهای زیر را در فایل .htaccess خود اضافه کنید.

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :