مدیریت سایت وردپرس

دسته بندی ها : متفرقه مونا اکبری
سرعت عملکرد وردپرس

آیا به دنبال روشی آسان برای مدیریت سایت وردپرس یا مدیریت چندین سایت وردپرس هستید؟ نظارت بر چندین وب سایت و به روز نگه داشتن آنها می تواند بسیار وقت گیر باشد.

خوشبختانه چندین ابزار مدیریت سایت وردپرس وجود دارد که مدیریت چندین وب سایت وردپرس از یک داشبورد را بسیار آسان می کند و شما را قادر می سازد تا ضمن به روز نگه داشتن تمام نصب ها و افزونه های وردپرس، در وقت خود صرفه جویی کنید.

در این مقاله، ما بهترین ابزارها را برای کمک به شما در مدیریت چندین سایت وردپرس از طریق یک داشبورد مانند یک حرفه ای به اشتراک خواهیم گذاشت.

نحوه مدیریت سایت وردپرس به راحتی از طریق یک داشبورد (7 ابزار)

ارائه خدمات نگهداری وب سایت به مشاغل نیز ایده محبوب تجارت آنلاین است. شما می توانید از این ابزارهای مدیریت سایت وردپرس برای کمک به رشد تجارت آزاد خود استفاده کنید.

بنا بر آنچه گفته شد، بیایید نگاهی بیندازیم به بهترین ابزارها برای مدیریت آسان چندین سایت وردپرس از یک داشبورد.

ابزارهای مدیریت سایت وردپرس

1. InfiniteWP

ابزاری قدرتمند برای مدیریت سایت وردپرس است که برای آژانس ها، توسعه دهندگان و فریلنسرها بهینه شده است.

می توانید وب سایت های نامحدود را به صورت رایگان مدیریت کنید.

با این حال، نسخه رایگان، محدود به مدیریت افزونه، طرح زمینه و به روزرسانی های اصلی وردپرس است.

همچنین به شما امکان می دهد پشتیبان های سایت درخواستی خود را ایجاد کنید، اما برای ذخیره آنها در مکان ذخیره سازی از راه دور به یک افزودنی پرداختی احتیاج دارید.

قدرت واقعی InfiniteWP با برنامه حق بیمه آنها قفل می شود که شامل تمام ویژگی های پرداخت شده مانند: استقرار آسان وب سایت، تنظیم وب سایت، مهاجرت ها، اسکن بدافزار، نظارت بر زمان، گزارش های مشتری، مدیریت نظرات ، انتشار پست ها و صفحات و موارد دیگر.

InfiniteWP یک برنامه SaaS نیست، در عوض به شما امکان می دهد ابزار مدیریت وردپرس را مستقیماً در سایت خود نصب کنید. می توانید آن را از طریق پلاگین نصب، از طریق cPanel نصب کنید یا به صورت دستی در سرور خود بارگذاری کنید.

پس از راه اندازی، می توانید وب سایت هایی را که می خواهید مدیریت کنید اضافه کنید و سپس پلاگین InfiniteWP client را در آن وب سایت ها نصب کنید.

این پلاگین مشتری وب سایت های شما را به پنل مدیریت InfiniteWP متصل می کند و به شما امکان کنترل بی حد و حصر سایت های مدیریت شده را می دهد.

مدیریت وردپرس
مدیریت وردپرس

2. iThemes Sync

iThemes Sync ابزاری قدرتمند برای مدیریت وردپرس است که توسط افرادی در پس افزونه محبوب BackupBuddy آورده شده و به یک نسخه رایگان محدود است که می توانید در 10 سایت از آن استفاده کنید.

نسخه رایگان به شما امکان می دهد به روزرسانی های وردپرس را از یک داشبورد مدیریت کنید. همچنین می توانید تم ها و پلاگین ها را از WordPress.org یا با بارگذاری دستی، نصب کنید.

قدرت واقعی در برنامه های پولی است که به شما امکان می دهد به نظارت به موقع، گزارش های مشتری، مدیریت کاربر ، امنیت و ادغام با ذخیره سازی cloud BackupBuddy، کنسول جستجوی Google و موارد دیگر دسترسی داشته باشید.

3. Jetpack

Jetpack یک مجموعه افزونه قدرتمند است که دارای چندین ویژگی مدیریت سایت وردپرس است. برای شروع استفاده از Jetpack به یک حساب WordPress.com نیاز دارید. (تفاوت WordPress.com در مقابل WordPress.org را ببینید).

افزونه رایگان Jetpack به عنوان رابط بین وب سایت شما و سرورهای WordPress.com عمل می کند. برای مدیریت همه سایت های WordPress خود از داشبورد WordPress.com استفاده خواهید کرد.

با استفاده از نسخه رایگان قادر خواهید بود تا افزونه های وردپرس و به روزرسانی های اصلی را در همه وب سایت های خود مدیریت کنید. همچنین با نظارت بر زمان خرابی و محافظت اولیه در برابر حملات ارائه می شود.

با این حال، برای دریافت ویژگی های بیشتر، باید برنامه های پولی را ارتقا دهید. برنامه هایی با ویژگی های مختلف از جمله پشتیبان گیری خودکار با Jetpack ، اسکن بدافزار، رفع مشکلات امنیتی، گزارش فعالیت سایت و موارد دیگر وجود دارد.

4. مدیریت سایت وردپرس با CMS Commander

CMS Commander یک ابزار مدیریت سایت وردپرس است. وب سایت های خود را از داشبورد CMS مدیریت خواهید کرد. برای اتصال همه وب سایت های خود، باید پلاگین مشتری را در هر سایت نصب کنید.

این شامل همه ویژگی های معمول مانند به روزرسانی های 1 کلیک ، مدیریت پشتیبان گیری ، احراز هویت 2 عاملی ، اسکنر بدافزار اصلی ، مارک تجاری سفارشی و موارد دیگر است.

آنچه CMS Commander را کمی متفاوت از سایر ابزارهای این لیست می کند، ویژگی های مدیریت محتوای آن است. این ابزار، به شما امکان می دهد از منابع شخص ثالث مانند YouTube ،Flickr ،Yelp و موارد دیگر برای افزودن محتوا استفاده کنید.

5. MainWP

MainWP یک ابزار رایگان مدیریت سایت وردپرس است که توسط افزونه های پولی پشتیبانی می شود. این به عنوان یک افزونه مدیر است که شما آن را در یک وب سایت جداگانه وردپرس نصب می کنید.

پس از آن، باید پلاگین MainWP child را در همه وب سایت هایی که می خواهید مدیریت کنید، نصب کنید.

MainWP دارای مدیریت به روزرسانی آسان، نظارت بر زمان، اسکنر امنیتی توسط Sucuri، اسکنر پلاگین و تم آسیب پذیر، مدیریت کاربر و محتوا و موارد دیگر است.

همچنین دارای افزونه هایی برای چندین افزونه پشتیبان گیری محبوب وردپرس از جمله UpdraftPlus است که به شما امکان می دهد نسخه پشتیبان خود را همانطور که می خواهید مدیریت کنید.

همچنین می توانید برنامه های افزودنی برای مقالات بارگذاری انبوه، گزارش های مشتری، کنترل دسترسی و موارد دیگر را پیدا کنید.

6. ManageWP و مدیریت سایت وردپرس

ManageWP ابزاری رایگان برای مدیریت وب سایت وردپرس است که به شما امکان می دهد تمام سایت های وردپرس خود را از یک داشبورد مدیریت کنید.

داشبورد در وب سایت ManageWP میزبانی شده است و شما با نصب افزونه Worker در هر سایت، همه وب سایت های خود را به هم متصل می کنید. این پلاگین به عنوان پلی بین وب سایت ها و داشبورد ManageWP عمل می کند.

با استفاده از یک داشبورد می توانید به روزرسانی های یک کلیک برای تمام افزونه ها، تم ها و پرونده های اصلی وردپرس خود نصب کنید.

همچنین به شما امکان می دهد از داشبورد ManageWP نظرات خود را در مورد همه سایت های خود تعدیل کنید.

قابلیت اصلی ManageWP برای سایت های نامحدود رایگان است.

با این حال، آنها همچنین به صورت اشتراک ماهانه افزودنی های پرداخت شده را نیز ارائه می دهند.

شامل پشتیبان گیری خودکار و اسکن های امنیتی ماهانه به صورت رایگان است اما برای تهیه پشتیبان در زمان واقعی و اسکن های امنیتی برنامه ریزی شده خودکار به افزونه های پرداختی نیاز خواهید داشت.

از دیگر ویژگی های قابل توجه می توان به تجزیه و تحلیل عملکرد، نظارت بر زمان، رتبه بندی سئو و گزارش های تاریخی کلیه فعالیت های انجام شده توسط ManageWP در سایت های شما اشاره کرد.

7. WP Remote

WP Remote راهی ساده برای مدیریت به روزرسانی ها در تمام سایت های وردپرسی شما ارائه می دهد. این یک ابزار اساسی مدیریت وردپرس است که دارای مجموعه ای محدود از ویژگی ها نسبت به برخی دیگر از ابزارهای این لیست است.

به شما امکان می دهد به روزرسانی های وردپرس را برای هسته، افزونه ها و مضامین نصب کنید. همچنین می توانید از آن برای ایجاد پشتیبان گیری و بارگیری آنها در رایانه یا ذخیره آنها در AWS یا SFTP استفاده کنید.

سخن پایانی

انتخاب بهترین ابزار مدیریت وب سایت وردپرس کاملاً به نیاز شما بستگی دارد. ممکن است یک کاربر فردی که سایت های وردپرسی کمتری دارد راه حل آسان تر و ارزان تری بخواهد.

از طرف دیگر، اگر فریلنسر هستید یا آژانس کاری هستید که برای مشتری کار می کند، پس می خواهید از چیزهای قدرتمندتر و پیشرفته تری استفاده کنید.

از نظر ویژگی ها، سهولت استفاده و انعطاف پذیری، InfiniteWP را بهترین ابزار مدیریت وردپرس دانستیم. این کاملا مناسب فریلنسرها، آژانس ها و توسعه دهندگان است.

اگر فقط می خواهید چند سایت را مدیریت کنید و به تمام ویژگی های پیشرفته InfiniteWP نیازی ندارید، iThemes Sync یا Jetpack را برای مدیریت پایه وب سایت توصیه می کنیم.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند بهترین ابزارها را برای مدیریت آسان چندین سایت وردپرس پیدا کنید.

منبع

مونا اکبری
مونا اکبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :