چگونه سئو سایت های وردپرسی را بهبود دهیم؟

دسته بندی ها : سئو مونا اکبری
کلمه کلیدی در سئو

می دانید سئو، مجموعه ای از استراتژی ها و تکنیک هاست که به سایت تان کمک می کند تا در صفحات بالای موتور های جستجو رتبه بندی شوند. به جهت اهمیت موضوع، در این مقاله قصد داریم درباره بهبود سئو سایت های وردپرسی صحبت کنیم.

اگر سایت وردپرسی دارید و می خواهید در رتبه بندی بالای گوگل و سایر موتورهای جستجو ظاهر شود، یا قصد دارید، سئو سایت های وردپرسی خود را بهبود دهید، در ادامه مقاله با ما همره باشید.

چگونه سئو سایت های وردپرسی را بهبود دهیم؟

13 روش ساده که سئو سایت های وردپرسی را بهبود می دهند، به شرح زیر است:

سئو سایت های وردپرسی
سئو سایت های وردپرسی

1. در انتخاب شرکت ارائه دهنده هاست سایت تان دقت کنید

ارائه دهنده میزبانی که انتخاب می کنید، برای سئو بسیار حیاتی است. از آنجا که گوگل هنگام رتبه بندی سایت ها سرعت را در نظر می گیرد، یک میزبان خوب می تواند شما را به سمت بالای SERP ها سوق دهد.

2. تمی را انتخاب کنید که برای موتورهای جستجو بهینه است

تم شما، یکی از مهمترین گزینه هایی است که برای سایت وردپرس خود انتخاب خواهید کرد. بنابراین، تمی را انتخاب کنید که موارد سئو در آن لحاظ شده باشد. این تم ها اغلب “SEO-friendly” نامیده می شوند. نحوه ایجاد تم نیز مهم است زیرا کد تمیز، بهترین فرصت را در SERP به سایت شما می دهد.

3. از پلاگین اختصاصی سئو  استفاده کنید

اگر در وردپرس تازه کار هستید، ممکن است هنوز با پلاگین ها آشنا نباشید. اینها قطعات کوچکی از نرم افزارهای add-on هستند، که می توانید نصب کنید تا ویژگی ها و قابلیت های جدیدی را به سایت شما اضافه کنند. در واقع، افزونه های زیادی وجود دارد که به طور خاص برای بهبود سئو سایت شما طراحی شده اند.

این پلاگین ها می توانند ویژگی های کوچک و هدفمندی مانند ایجاد نقشه سایت را ارائه دهند.

برای دستیابی به نتایج بهتر، شما همچنین می توانید یک پلاگین جامع، مانند یواست سئو انتخاب کنید، که مجموعه ای از ویژگی های متمرکز بر بهینه سازی را به سایت شما اضافه خواهد کرد.

Permalink ها در واقع URL های داائمی هستند که به پست ها، صفحات و سایر مطالب سایت تان اشاره می کنند. آنها مواردی هستن که افراد از آنها برای مراجعه و پیوند به سایت شما استفاده می کنند و ظاهر آنها مهم است. پیوندهای واضح و توصیفی برای موتورهای جستجو آسان تر است و سبب افزایش رتبه سایت می شود.

لازم به ذکر است که وردپرس تعدادی Permalink به صورت خودکار ارائه می دهد.

با رفتن به قسمت انتهایی سایت خود Settings > Permalink می توانید ساختار Permalink خود را تغییر دهید.

5. نقشه سایت (Sitemap) ایجاد کنید

نقشه سایت لیستی از تمام صفحات و سایر مطالب وب سایت تان، در یک سلسله مراتب سازمان یافته است. در واقع، این یک روش سریع برای دیدن نحوه چیدمان سایت تان به شمار می رود.

در حالی که نقشه های سایت زمانی برای کمک به کاربران در پیمایش وب سایت ها طراحی شده بودند، اکنون هدف اصلی آنها، برقراری ارتباط با ربات های موتور جستجو است (همچنین به عنوان Crawler نیز شناخته می شود).

نقشه سایت، Crawler ها را قادر می سازد تا تمام صفحات سایت را ببینند و نحوه ارتباط آنها با یکدیگر را درک کنند. این امر باعث می شود موتورهای جستجو بتوانند سایت تان را فهرست بندی کرده و محتوای مربوطه را در جستجوهای کاربران ارائه دهند.

افزودن نقشه سایت به وردپرس ساده است – شما می توانید این کار را با یک پلاگین هدفمند مانند Google XML Sitemaps یا از طریق  Yoast SEO انجام دهید.

6. در سراسر متن خود از برچسب های Heading  استفاده کنید

اگرچه یک نقشه سایت برای کمک به Crawler های موتور جستجو برای مشاهده چگونگی سازماندهی سایت شما مفید است، اما در درک محتوا کمکی نمی کند.

برای این منظور، باید از برچسب های Heading استفاده کنید. این برچسب ها گزینه های قالب بندی هستند که می توانید در عناوین بخش در صفحات و پست ها اعمال کنید.

شما می توانید در ادیتور وردپرس Heading 1, Heading 2, … را مشاهده کنید.

7. در محتوای خود، به اندازه کافی از کلمه کلیدی استفاده کنید

انتخاب کلمه کلیدی برای هر پست یا صفحه و استفاده از آن در مکان های مختلف – مانند عنوان،  خود محتوا – یک روش معمول برای برقراری ارتباط موضوع شما با Crawler های موتور جستجو و افزایش شانس نمایش محتوای شما در موارد مرتبط است.

اما دقت داشته باشید که تکرار نامناسب کلمات کلیدی سبب نتیجه عکس می شود و سئو را کاهش می دهد.

8. از لینک های داخلی و خارجی مفید استفاده کنید

Google  و سایر موتورهای جستجو وب سایت شما را بررسی می کنند که آیا لینک داخلی یا خارجی دارد یا خیر؟

استفاده از لینک های فراوان در سراسر پست ها و صفحات، به Crawler ها می گوید که چگونه با محتوای مشابه ارتباط برقرار کنند.

همچنین، افراد دیگر را ترغیب می کند تا به سایت شما لینک دهند. این کار، به نوبه خود به موتورهای جستجو می گوید که محتوای شما با ارزش است!

9. سایت خود را به گونه ای طراحی کنید که بتواند با هر نوع دستگاه کاربر، سازگار باشد

افراد بیشتری از هر زمان دیگری از دستگاه های تلفن همراه برای مرور اینترنت استفاده می کنند. این بدان معناست که سایت شما باید در هر نوع دستگاهی که بازدید کننده از آن استفاده می کند ، عملکرد مطلوبی داشته باشد.

با پیروی از استراتژی Responsive Design می توانید از این امر اطمینان حاصل کنید.

این کار آنقدر مهم است که گوگل از آن به عنوان عامل رتبه بندی استفاده می کند. و احتمال حضور سایت تان در SERP ها بسیار بهتر خواهد بود.

برای کاربران وردپرس، بهترین راه برای شروع، انتخاب تمی است که از قابلیت سازگاری پشتیبانی کند.

10. تصاویر خود را بهینه کنید

تصاویر تقریباً برای هر وب سایتی مهم هستند. آنها جذابیت بصری دارند و به خوانایی بیشتر متن کمک می کنند. همانطور که احتمالاً حدس زده اید، آنها می توانند در سئو  سایت های وردپرسی نیز تأثیر داشته باشند.

مثلا، کیفیت و اندازه تصاویر می تواند بر سرعت بارگیری صفحات شما تأثیر بگذارد، که خود یک عامل رتبه بندی محسوب می شود.

 همچنین، Crawler ها هنگام تلاش برای فهرست بندی و درک سایت تان ، به اطلاعات خاصی که به تصاویر پیوست شده اند، نگاه می کنند.

پرداختن به این دو موضوع تا حد زیادی به بهبود سئو سایت شما کمک می کند.

لذا، ابتدا اطمینان حاصل کنید که تصاویر و سایر رسانه های خود را بهینه کرده اید

سپس، به هر تصویر یک نام پرونده توصیفی و متن alt بدهید. (استفاده از کلمه کلیدی در یک یا هر دو مکان، امتیاز اضافه دارد)

11. مطالب طولانی بنویسید

وقتی الگوریتم های Google در حال تصمیم گیری در مورد نحوه رتبه بندی محتوا هستند، به طول آن توجه ویژه دارند. این بدان معنا نیست که محتوای کوتاه هرگز رتبه بالایی ندارد.

با این حال ، محتوای طولانی تر دارای یک مزیت است، زیرا موتورهای جستجو آن را مفیدتر می دانند. به علاوه، هرچه محتوای شما جامع تر باشد، بهتر می تواند موضوع خود را از طریق کلمات کلیدی، عناوین و موارد دیگر به Crawler ها منتقل کند.

محتوای طولانی تر برای خوانندگان نیز ارزشمندتر است و بازدیدکنندگان را ترغیب می کند که وقت بیشتری را در سایت شما بگذرانند.

12. مرتبا بروز رسانی کنید

 به همراه طول محتوا، الگوریتم های Google هنگام تصمیم گیری در مورد نحوه رتبه بندی صفحات، فراوانی محتوا را در نظر می گیرند. اگرچه محتوای قدیمی و با کیفیت بالا خوب عمل خواهد کرد، اما محتوای جدیدتر، با احتمال بیشتری جستجو می شود.

بنابراین، اگر می خواهید سایت شما به مرور در SERP ها عملکرد خوبی داشته باشد، مرتباً محتوای جدید اضافه کنید.

بروزرسانی محتوای موجود، Crawler ها را وادار می کند که آن را دوباره ارزیابی کنند و امتیاز بیشتری نسبت به پست های قدیمی کسب نمایند.

13. روی کیفیت محتوا تمرکز کنید

وقتی گوگل و سایر موتورهای جستجو الگوریتم های پیچیده ای را برای رتبه بندی وب سایت ها ایجاد می کنند، هدف شان کمک به مرتبط ترین و مفیدترین سایت ها برای کسب رتبه است.

لازم به ذکر است که عوامل خاص رتبه بندی و اثرات آنها با گذشت زمان تغییر می کند، اما این موضوع اساسی ثابت است.

پس به یاد داشته باشید که هر آنچه را که به وب سایت خود اضافه می کنید، به دقت بررسی و تصحیح کنید. زیرا جزئیات مهم هستند.

سخن پایانی

در این مقاله 13 روش ساده برای بهبود سئو سایت های وردپرسی ارائه شد. امیدوارم، با بهره گیری از روش های ذکر شده بتوانید سئو سایت های وردپرسی تان را بهبود دهید.

منبع

مونا اکبری
مونا اکبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :