تاثیر پیوند داخلی بر سئو سایت

در دنیای وب رقابت زیادی برای به دست آوردن بهترین نتیجه در رتبهبندی گوگل وجود دارد. الگوریتمهای متفاوتی در این رتبهبندی موثر هستند، اما اولین قدم برای کسب امتیار بالا در لیست نتایج جستجو، سئو محتوا و سایت است. یکی از مواردی که میتواند بر سئو تاثیر مثبتی داشته باشد، استفاده از پیوندهای داخلی است. زمانی که پستهای وبسایت خود را به شبکههای اجتماعی و یا محتواهای قدیمیتر سایت پیوند میدهید، گوگل این صفحات را به راحتی مییابد و در اختیار کاربران قرار میدهد، این موضوع باعث افزایش ترافیک سایت میشود.
پیوند داخلی چیست؟
پیوند داخلی یک صفحه از یک وبسایت را به صفحه دیگری در همان وبسایت متصل میکند. این لینکها محتواهای شما را به هم وصل میکنند تا کاربران بتوانند برای حرکت در سایت و یافتن مطالب از آنها استفاده کنند. جالب است بدانید موتورهای جستجو نیز از این پیوندها برای یافتن محتواها در وبسایت بهره میبرند. لینک متنی یکی از انواع پیوندهای داخلی محسوب میشود. این لینک، کاربران را تشویق میکند تا به مطالب مرتبط قدیمی رجوع کنند. علاوه بر این، به موتورهای جستجو این امکان را میدهد تا ارزش قابل توجهی برای محتوای شما تعیین کنند. هرچه تعداد پیوندهای به کار رفته برای یک محتوا بیشتر باشد، آن محتوا از نظر گوگل اهمیت بیشتری خواهد داشت. بنابراین، پیوندهای داخلی در استراتژی سئو بسیار مهم و حیاتی است.
اهمیت پیوندها برای گوگل
استفاده از پیوند یک عامل مهم برای گوگل است، زیرا تاثیر مهمی در رتبهبندی نتایج جستجو و همچنین پیدا کردن محتواها دارد. پیوند داخلی تحت کنترل مدیران سایت است، پس میتوانند با به کار گیری مناسب از آنها، مقالههای با اهمیت سایت را بهتر در اختیار کاربران قرار دهند. جالب است بدانید اگر لینکهای زیادی به یک صفحه یا مقالهای برسد، سیگنالی برای گوگل ایجاد میشود تا مقاله ذکر شده را بسیار مهم و با ارزش بداند. توجه داشته باشید که لینکهای داخلی و خارجی بر این تعداد تاثیرگذار هستند. پیوندهای خارجی صفحات شما را به وبسایتهای دیگر وصل میکنند و این نیز نقش بسزایی در سئو ایفا میکند.

استراتژی پیوند داخلی
یکی از موارد مهم برای سئو سایت این است که به طور منظم استراتژی پیوند داخلی را ارزیابی و بهبود بخشید، چگونگی انجام آن بستگی به هدف سایت شما دارد. در ادامه به بررسی چند مورد میپردازیم:
ساختار ایدآل سایت
یکی از مهمترین استراتژیهای سئو، ساختار سایت است زیرا به گوگل نشان میدهد، کدام مقاله و صفحه بیشتر اهمیت دارد. ساختار سایت علاوه بر تاثیر مثبت بر سئو، در تجربه کاربر نیز موثر است. همیشه به صاحبان وبسایتها توصیه میشود، سایت خود را به عنوان هرم تصور کنند، یعنی در بالا صفحه و در زیر آن برخی بخشها یا دستهبندیهای مرتبط قرار بگیرد، تا استفاده از سایت برای بازدیدکننندگان راحت باشد. این موضوع باعث افزایش ترافیک سایت نیز خواهد شد.
مهمترین محتوای سایت
محتوای اصلی وبسایت باید بهترین و کاملترین محتوا باشد، زیرا معرف سایت و بیزینس شما است. اگر میخواهید افراد هنگام جستجوی یک موضوع یا محصولی که در آن تخصص دارید، سایت شما را به راحتی پیدا کنند، باید از کلمات کلیدی مناسب در محتوای اصلیتان استفاده کنید. کلمات کلیدی همان عباراتی را شامل میشوند، که کاربران از آنها برای جستجو استفاده میکنند. توجه داشته باشید باید پیوندهای داخلی زیادی را به کار بگیرید تا به گوگل اطلاع دهید، این مهمترین محتوای سایت شما میباشد.
استفاده از پیوندهای متنی
وقتی مقالههای مختلفی در مورد یک موضوع خاص نوشتهاید، بهتر است آنها را با یکدیگر پیوند دهید. میتوانید مستقیماً از جملات موجود در محتواهای قبلی برای پیوند متنی استفاده کنید و یا در انتهای مطلب لینک را اضافه نمایید، با این کار به گوگل و کاربرانتان نشان میدهید که این مقالات از لحاظ موضوعی به هم مرتبط هستند و همچنین محتواهای بیشتری در اختیار بازدیدکنندگانتان قرار میدهید و میزان بانس ریت را به طور چشمگیری کاهش میدهید.
لینکهای ناوبری
ناوبری در هر سایت، به کاربران کمک میکند تا مطالب و مقالات مورد نظرشان را به راحتی پیدا کنند، طراحی درست این قسمت باعث رضایت کاربران و بازگشت مجدد آنها به سایت میشود. علاوه بر پیوند دادن به پستها و صفحات مربوط به موضوع با افزودن پیوندهایی به صفحه اصلی محتوای اصلی سایت را نیز به کاربران پیشنهاد دهید. شما باید این کار را با پستها و صفحاتی که برای تجارت شما مهم هستند انجام دهید تا گوگل ارزش زیادی به آنها بدهد.
پیوندهای Nofollow
در همه سایتها، صفحاتی وجود دارد که هیچ نیازی به سئو آنها نیست. به عنوان مثال اگر در صفحه اصلی وبسایت برای مشتریان خود لینک ورود و عضویت دارید، لازم نیست این صفحه رتبه بالایی در نتایج جستجو داشته باشد، پس میتوانید از برچسبnofollow استفاده کنید. این برچسب از Google میخواهد که پیوند مورد نظرتان را دنبال نکند. توجه داشته باشید که اضافه کردن یک برچسب nofollow به این معنی نیست که آن صفحات را نمیتوانید در نتایج جستجو پیدا کنید. پس اگر نمیخواهید صفحات یا پیوندها در لیست نتایج نشان داده شوند، باید به آنها یک برچسب noindex نیز بدهید. برچسب noindex یعنی گوگل نباید صفحه را در فهرست سرچها ارائه دهد.
کلام آخر
گوگل هر سال الگوریتمهای جدیدی را معرفی میکند، تا بتواند بهترین خدمات را به کاربرانش ارائه دهد. در این محتوا به اهمیت پیوند داخلی بر سئو پرداختیم. امیدواریم مدیران و صاحبان وبسایتها با استفاده از اصول و قواعد اولیه سئو، رتبه خوبی در گوگل به دست آورند و ترافیک سایت خود را افزایش دهند، تا باعث توسعه و پیشرفت بیزینس خود باشند.

مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران