داشبورد مدیریت وردپرس چیست؟

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
پنل وردپرس

پنل وردپرس که اغلب WP Admin یا WP admin panel نامیده می شود، در اصل کنترل پنل برای کل وب سایت وردپرس شما است. جایی که محتوا را ایجاد و مدیریت می ‌کنید، قابلیت ‌هایی را در قالب افزونه ‌ها اضافه کرده، استایل را در قالب تم‌ ها تغییر می‌ دهید و بسیاری از موارد دیگر.

اگر از وردپرس استفاده می کنید، پنل مدیریت وردپرس بخش بزرگی از زندگی شما خواهد بود. به همین دلیل، مهم است که اطلاعات کاملی در مورد آن داشته باشید.

چگونه به داشبورد مدیریت وردپرس دسترسی پیدا می کنید؟

به ‌طور پیش ‌فرض، همیشه می ‌توانید داشبورد مدیریت وردپرس را با افزودن /wp-admin به URL نصب وردپرس خود بیابید. بیشتر اوقات، به این معنی است که می توانید مدیر وردپرس را در این آدرس پیدا کنید:

com/wp-admin.دامنه شما//:https  

پنل وردپرس

چگونه وارد بخش مدیریت پنل وردپرس خود می شوید؟

اگر قبلاً وارد نشده‌ اید و سعی دارید با ضمیمه کردن /wp-admin به داشبورد مدیریت خود دسترسی پیدا کنید، وردپرس به‌ طور خودکار شما را به صفحه ورود سیستم مدیریت وردپرس هدایت می ‌نماید بدون اینکه نیازی به اقدام دیگری باشد.

ما توصیه می کنیم URL پیش فرض ورود به سیستم را تغییر دهید؛ زیرا همه ربات ‌ها، هکرها و اسکریپت ‌های موجود در آنجا این URL رایج را اسکن می ‌کنند. تغییر آن به چیز دیگری می تواند یک راه ساده و بسیار موثر برای کاهش شدید تعداد تلاش های ورود نامناسب به وب سایت شما باشد. این یک راه حل نیست، فقط یک ترفند کوچک است که می تواند امنیت شما را بیشتر کند. شما می توانید رمز عبور وردپرس خود را با کلیک بر روی “رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟” بازنشانی کنید.

چگونه از قسمت مدیریت وردپرس استفاده می کنید؟

هنگامی که برای اولین بار وارد پنل وردپرس، قسمت مدیریت می شوید، صفحه پیش فرض را با ویجت هایی مانند فعالیت، پیش نویس سریع، رویدادها و اخبار وردپرس و در یک نگاه مشاهده خواهید کرد. این صفحه به شما یک نمای کلی از تمام جزئیات وب سایت وردپرستان می دهد.

در حالی که صفحه داشبورد برای یک نمای کلی سریع خوب است، شما بیشتر وقت خود را در بخش های دیگر داشبورد مدیریت وردپرس می گذرانید. برای دسترسی به آن مناطق، می توانید از گزینه های مختلف منو در نوار کناری استفاده کنید. وردپرس به طور پیش‌فرض شامل تعدادی گزینه می ‌شود، اما بسیاری از تم ‌ها و افزونه‌ ها آیتم‌ های منوی بیشتر را اضافه می‌ کنند.

ایجاد یک پست وبلاگ جدید با پنل مدیریت وردپرس

فرض کنید می خواهید اولین پست وبلاگ خود را با استفاده از وردپرس بنویسید. ابتدا، ماوس را روی آیتم منوی پست ها نگه دارید تا مجموعه ای از آیتم های زیرمنو را نشان دهید. سپس، روی دکمه افزودن جدید کلیک کنید:

پلاگین ها، تنظیمات، کاربران، نظرات و…

با جستجو در سایر موارد منو و زیر منوی پنل مدیریت وردپرس، می ‌توانید تقریباً همه جنبه‌ های سایت وردپرس خود را کنترل کنید، از تنظیمات گرفته تا کاربران، افزونه‌ ها، نظرات و بسیاری از موارد دیگر!

تغییر نحوه ظاهر و عملکرد پنل وردپرس

تعدادی روش وجود دارد که می توانید برای تغییر ظاهر و عملکرد پنل مدیریت وردپرس از آنها استفاده کنید. ما به چند مورد از رایج ترین آنها خواهیم پرداخت:

پنهان کردن عناصری که در پنل مدیریت استفاده نمی شود

اگر برخی از عناصر وجود دارد که از آنها استفاده نمی کنید، وردپرس به شما امکان می دهد آنها را پنهان کنید تا گردش کارتان ساده شود. برای انجام این کار، روی دکمه Screen Options در گوشه سمت راست بالای هر صفحه مدیریت وردپرس کلیک کنید

سفارشی سازی بیشتر مدیریت وردپرس

سفارشی کردن داشبورد مدیریت وردپرس می تواند زمانی که با مشتریان کار می کنید، بسیار مفید باشد. می توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • مخفی کردن یا تغییر موارد در منوی مدیریت
  • سازماندهی صفحات از طریق کشیدن و رها کردن
  • پنهان کردن نوار ابزار وردپرس یا پنهان کردن آن فقط برای افراد غیر ادمین
  • علامت گذاری داشبورد با لوگو و رنگ های شما
  • ایجاد منوهای سفارشی کاملاً جدید

کلام آخر

به این صورت شما می توانید پنل وردپرس خود را سفارشی کنید و تمام صفحات را مدیریت کنید. شما می توانید با خرید هاست سی پنل آلمان از شرکت امن اس اس ال، سایت وردپرسی خود را راه اندازی نمایید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :