لینک سازی داخلی

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
لینک سازی داخلی چیست

همان طور که می دانید قبل از اینکه محتوای شما بتواند رتبه بندی شود، به لینک نیاز دارد. گوگل پست‌ ها و صفحات شما را زمانی به بهترین شکل پیدا می ‌کند که از وب سایتی به آن‌ ها پیوند داده شود. لینک های داخلی همچنین محتوای شما را به هم متصل می کنند و به گوگل ایده ای از ساختار سایتتان می دهند. ما در این محتوا به سوالاتی مانند “لینک سازی داخلی چیست” و “چگونگی ایجاد لینک سازی” پاسخ می دهیم.

لینک سازی داخلی چیست؟

پیوند داخلی هر پیوندی از یک صفحه در وب سایت شما به صفحه دیگری در وب سایت خودتان است. کاربران و موتورهای جستجو از لینک ها برای یافتن محتوای وب سایت شما استفاده می نمایند.

کاربران از پیوند ها برای پیمایش در سایت و یافتن محتوایی که می خواهند، استفاده می کنند.

موتورهای جستجو از لینک ها برای پیمایش سایت استفاده می نمایند.

انواع لینک های داخلی

چندین نوع لینک داخلی وجود دارد. علاوه بر پیوندهای موجود در صفحه اصلی، منو، فید پست و غیره می توانید پیوندهایی را نیز در محتوای خود اضافه کنید که به آن پیوندهای متنی می گویند.

پیوندهای متنی

این پیوند ها کاربران شما را به محتوای مرتبط راهنمایی می کند. علاوه بر این، آنها به موتورهای جستجو اجازه می دهند تا محتوای سایتتان را بررسی کرده و ارزش آن را تعیین نمایند. هر چه یک صفحه مهم لینک های بیشتری دریافت کند، برای موتورهای جستجو با ارزش تر به نظر می رسد. بنابراین، لینک های داخلی برای سئوی بسیار مهم هستند.

لینک های داخلی در مقابل لینک های خارجی

هر وب سایتی از لینک های داخلی و خارجی تشکیل شده است. پیوند های داخلی صفحات و پست های وب سایت شما را به هم متصل می کنند، در حالی که پیوندهای خارجی صفحات شما را به وب سایت های دیگر متصل می نمایند.

راه اندازی یک استراتژی پیوند داخلی

ارزیابی و بهبود استراتژی پیوند داخلی به طور منظم برای سئوی سایت شما بسیار مهم است و همچنین یکی از راه های بهبود تناسب وب سایتتان می باشد. با افزودن پیوند های داخلی مناسب ارتباط صفحات، رابطه بین آن ها و ارزش صفحات را برای گوگل مشخص نمایید.

برای تنظیم استراتژی پیوند داخلی خود، چندین نکته وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

1. تعیین کردن ساختار ایده آل سایت

2. مشخص نمودن مهم ترین محتوای سایت

  • از آنجایی که می خواهید به گوگل اطلاع دهید که این مهمترین محتوای شماست، باید لینک های زیادی به آن اضافه کنید.

3. اضافه کردن پیوندهای متنی

  • هنگامی که مقالات مختلفی در مورد موضوع خاصی می نویسید، باید آنها را به یکدیگر پیوند دهید.

4. پیوند صفحات سلسله مراتبی

  • اگر صفحات سلسله مراتبی در وب سایت خود دارید، صفحات مادر و مهم را به صفحات فرزند یا همان زیر مجموعه آنها پیوند دهید و بالعکس.

5. اضافه کردن یک بخش مرتبط

  • افزونه ها و ماژول های زیادی وجود دارند که بخش های کامل پست های مرتبط را به پست های شما اضافه می کنند.

6. اضافه نمودن پیوند های ناوبری

7. اضافه کردن پیوندها به صفحات

  • طبقه بندی ها مانند دسته ها و برچسب ها به شما کمک می کنند تا سایت خود را سازماندهی کنید و به کاربران و گوگل کمک می کند تا بفهمند محتوای شما در مورد چیست.

8. اضافه نمودن لینک به پست های محبوب

  • ایجاد پیوندهای داخلی به محبوب ترین یا جدیدترین پست های وب سایت بسیار مهم است. ترجیحاً این بخش ها را در نوار کناری یا پاورقی وب سایت خود ایجاد کنید تا در همه صفحات و پست ها ظاهر شوند.

کلام آخر

ما در این مقاله یاد گرفتیم که “لینک سازی داخلی چیست” و هدف ما از انجام این کار افزایش ترافیک و بازدید می باشد.

لینک سازی داخلی چیست

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :