راه اندازی فروش اینترنتی لباس (بخش اول)

دسته بندی ها : سئو نفیسه رفیع پور
کسب درآمد اینترنتی

فکر کردن در مورد فروشگاه اینترنتی لباس و راه اندازی فروش اینترنتی لباس دو چیز بسیار متفاوت هستند. به راحتی می توانید دنیایی را در نظر بگیرید که مشتری ها به سمت برند شما سرازیر خواهند شد و شما یک شبه به یک نام خانوادگی تبدیل می شوید، اما رسیدن به این مرحله کار و تلاش زیادی می طلبد.

پل گراهام، برنامه ریز منبع تأمین بودجه بنگاه های اقتصادی برای شرکت های نوپا می گوید: شما نمی توانید صبر کنید تا مشتریان به شما مراجعه کنند. شما باید بفهمید که آنها کجا هستند، به آنجا بروید و آنها را به فروشگاه خود بکشید.

این دقیقا همان چیزی است که شما برای راه اندازی بهترین فروشگاه آنلاین لباس باید بدانید؛چگونگی یافتن مشتری و کشاندن آن ها به فروشگاه خود.

مقایسه فروش آنلاین و آفلاین لباس

ایجاد ویترین فروشگاه آنلاین می تواند چند روز یا چند هفته بصورت طول بکشد، در حالی که شروع کار در یک محیط سنتی تر با سرمایه گذاری بسیار بیشتر می تواند مدت زمان طولانی تری داشته باشد.

افتتاح یک بوتیک لباس هزینه بالایی در بر دارد زیرا شما مجبور به پر کردن فروشگاه با اجناس مختلف می باشید، در حالی که بیشتر مدل های کسب و کار آنلاین لباس بسیار کمتری نیاز دارند.

بعلاوه، استفاده از یک فضای خرده فروشی سنتی به معنای استخدام کارمندان برای نگهداری فیزیکی فروشگاه در یک جدول زمانی محدود است، در حالی که یک تجارت الکترونیکی را می توان به عنوان یک فعالیت انفرادی اجرا کرد که 24 ساعته در 7 روز هقته در دسترس همه است.

راه اندازی فروش اینترنتی لباس

مراحل راه اندازی فروش اینترنتی لباس

در قدم اول شما به یک پایه نیاز دارید که از همان ابتدا شما را در مسیر درست هدایت کند. این هفت مرحله می تواند به شما کمک کند تا به بهترین شکل ممکن برای موفقیت در مسیر راه اندازی فروش اینترنتی لباس آماده شوید.

1. حوزه تخصصی کار خود را انتخاب نمایید

همه به لباس احتیاج دارند اما همه به لباس یکسان احتیاج ندارند. به جای اینکه تمرکزتان را بر روی فروش لباس برای همه افراد در هر جمعیتی بگذارید، کمی جزئی تر وارد شوید تا بر روی سبک و افرادی خاص که البته مطابق علایق شخصی و اهداف تجار شما نیز باشد، متمرکز باشید.

هنگام بررسی گزینه های خود، این چهار نکته را در ذهن داشته باشید:

  • تا حد امکان منحصر به فرد باشید تا از جمع متمایز شوید. اگر نام تجاری شما با صد ها فروشگاه دیگر یکسان باشد، بعید به نظر می رسد از بقیه پیشی بگیرید.
  • حوزه ای را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید. ایده ای که شما را به وجد بیاورد بیشترین احتمال موفقیت را دارد. به انواع لباس هایی که می خرید، مواردی که دوست دارید در بازار مشاهده کنید و اینکه چه نوع محصولی را مشتاقانه با دوستان یا اعضای خانواده به اشتراک می گذارید، فکر کنید.
  • از خود بپرسید آیا می توانید ارزش و جایگاه خود را به عنوان یک مقام بدست آورید؟

سابقه منحصر به فردتان در فروشگاه شما نقش زیادی دارد و این شامل اهداف قبلی شغلی است.

  • بررسی کنید که در بازار فعلی چه معایب و کاستی هایی وجود دارد که می توانید در آن تغییر ایجاد کنید یا باعث پیشرفت بیشتر ان شوید.
  • اطمینان حاصل کنید که حوزه انتخابی تان درآمد دارد. شما ممکن است عاشق سارافون زنانه باشید، اما مارک های بی شماری در حال حاضر در این حوزه در حال فروش محصولاتشان باشند.
  • چه بخواهید روی لباس های پیاده روی با کیفیت بالا، پایدار و یا لباس های ورزشی برای زنان ساخته شده از اقلیت تمرکز کنید، باید جایگاه مناسب و مشخصات لازم برای موفقیت در آن را تعیین کنید.
2. برنامه کاری خود را تعیین نمایید

یک برنامه خوب فکر شده برای شروع هر تجارت بزرگ یا کوچک ضروری می باشد و یک طرح تجاری خوب فراتر از “فروش اقلام، درآمدزایی” است. از جمله:

  • یک خلاصه اجرایی سطح بالا که نمای کلی از آنچه شرکت شما امیدوار است انجام دهد را ارائه می دهد.
  • شرح شرکت، شامل محصولات، مشخصات جمعیتی مشتری و برنامه هایی برای ادامه رقابت.
  • یک تحلیل بازار که داده ها و آمار های بازار را شامل می شود، از جمله متوسط ​​فروش، تعداد فروشندگان دیگر و نرخ رشد پیش بینی شده.
  • یک تحلیل رقابتی که صریحاً روی رقبا در همان فضا متمرکز است، از جمله نقاط قوت و ضعف آن ها، و راه هایی که یک شرکت جدید می تواند برتری کسب کند.
  • شرح مدیریت و سازماندهی شرکت.
  • تفکیک محصولات و خدمات ارائه شده.
  • یک طرح بازاریابی که جزئیات استراتژی های بازاریابی آنلاین و آفلاین را شامل می شود.
  • بررسی استراتژی های فروش برنامه ریزی شده.
  • نحوه تأمین اعتبار، از جمله میزان اعتبار مورد نیاز و نحوه تأمین منابع مالی.
  • پروژه های مالی هم برای کوتاه مدت و بلند مدت.
راه اندازی فروش اینترنتی لباس
3. بستر تجارت الکترونیکی خود را انتخاب کنید

اگر می خواهید به صورت آنلاین بفروشید، یک بستر تجارت الکترونیکی امری ضروری است.

یک بستر تجارت الکترونیکی خوب شما را قادر می سازد تا به سرعت موارد را لیست، عکس ها را بارگذاری، توضیحات محصول را اضافه و یک روند تسویه حساب سریع ایجاد کنید.

بازار پر از پلت فرم های مختلف با عملکرد بالا است که می توانند فروشگاهتان را با آن ها راه اندازی کنید، اما انتخاب شما به عوامل مختلفی بستگی دارد.

آنچه برای رقابت شما مفید است ممکن است برای شما مناسب نباشد، بنابراین دقت کافی در این امر رمز موفقیت است. به جای انتخاب ساده ترین یا ارزان ترین گزینه، سوالات زیر را از خود بپرسید:

  • چگونه می خواهم تجارت خود را اداره کنم؟ آیا من به پشتیبانی زیادی احتیاج دارم یا یک پلتفرم ساده نیا زهای من را برآورده می کند؟
  • چقدر دانش فنی دارم؟ آیا من آماده هستم که هر نوع کد نویسی برای سرپا نگه داشتن سایت خود انجام دهم؟
  • می خواهم پلتفرم من چه نوع ویژگی هایی مانند استراتژی بازاریابی از طریق ایمیل، بهینه سازی موتور جستجو، انتخاب نام دامنه یا گواهینامه های SSL را ارائه دهد؟
  • چه هزینه ای را می توانم صرف یک بستر تجارت الکترونیکی کنم؟

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :