بررسی سرعت وب سایت

دسته بندی ها : سئو فاطمه عطائی
سرعت وب سایت

 بهبود سرعت بارگذاری صفحه وب می تواند تأثیر چشمگیری در موفقیت کلی سایت شما داشته باشد. سرعت صفحه تقریباً در همه زمینه ها، از تجربه کاربر گرفته تا بهینه سازی موتور جستجو، بر عملکرد شما تأثیر می گذارد. در واقع، بیشتر کاربران وب سایت قبل از رفتن به چیز دیگری، فقط حدود چهار ثانیه منتظر بارگذاری صفحه می مانند. هنگام بارگیری وب سایت، نشستن کنار رایانه با کرونومتر راهی عالی برای تعیین سرعت وب سایت شما نیست. به همین دلیل است که اکثر توسعه دهندگان و بازاریابان از طیف گسترده ای از ابزارهای تست سرعت وب سایت رایگان بهره مند می شوند.این ابزارها همیشه بروز هستند.

معرفی سرعت وب

Web Speed ​​سرعت بارگیری وب سایت ها را اندازه گیری می کند. برخی از وب سایت ها حتی با اتصال سریع اینترنت به آرامی بارگیری می شوند. در حالی که Speed test سرعت اتصال به اینترنت شما را اندازه گیری می کند، Web Speed ​​سرعت وب سایت های متشکل از اینترنت را نشان می دهد و دانستن هر دو اینها به شما درک بیشتری از تجربه در وب می دهد.

نحوه استفاده از سرعت وب

برای استفاده از Web Speed ​​، به URL وب سایتی که می خواهید اندازه بگیرید مراجعه کرده و Speed test Chrome Extension را بعد از بارگیری باز کنید. سرعت وب سایت، همانطور که در ثانیه اندازه گیری شده، در پنجره Speed test Chrome Extension ظاهر می شود.

حریم خصوصی و امنیت

Speed test  به صورت ناشناس زمانهای لود صفحه را برای تعیین سرعت وب سایت و اینکه ISP ها بهترین تجربه وب را دارند، جمع می کند. اطلاعات مربوط به سرعت بارگیری وب سایت ها و میزان دسترسی ISP به وب به صورت ناشناس جمع آوری می شود. اگر دیگر نمی خواهید از Web Speed ​​استفاده کنید، می توانید با کلیک روی نماد ورود به حساب در گوشه بالا سمت راست و علامت کادر کنار Web Speed ​​، این ویژگی را در Speedtest Chrome Extension غیرفعال نمایید.

سرعت وب سایت
سرعت وب سایت

معرفی 5 ابزار تست سرعت وب سایت

1. IsItWP

مبتدی ترین ابزار تست سرعت وب سایت است. با انجام چند آزمایش و بررسی نتایج میتوانید بفهمید چه چیزی باعث کند شدن وب سایت شما می شود. همچنین پیشنهادهای بهبود را مرتب و منظم دریافت می کنید. می توانید روی هر دسته کلیک کرده تا مراحل عیب یابی مشکلات عملکرد را مشاهده نمایید. این وب سایت همچنین نظارت بر بروز بودن سرور و سایر ابزارهای مفید برای دارندگان وب سایت را ارائه می دهد.

2. Pingdom

یکی از محبوب ترین ابزار نظارت بر عملکرد وب سایت می باشد. استفاده از آن آسان است و به شما این امکان را می دهد تا مکان های مختلف جغرافیایی که برای اجرای آزمایشی مفید است انتخاب کنید. نتایج با یک مرور اجمالی آسان برای درک ارائه شده و به دنبال آن گزارش مفصلی ارائه می شود. هنگام بارگیری، پیشنهادهای بهبود عملکرد را در منابع بالا و جداگانه دریافت می کنید.

3. Google Pages peed Insights

ابزاری برای نظارت بر عملکرد وب سایت می باشد که توسط Google ایجاد شده است. گزارش عملکرد وب سایت را برای نمای موبایل و دسک تاپ به شما می دهد. می توانید بین این گزارش ها جابجا شوید و برخی از مشکلات را که در میان هر دو گزارش معمول است و برخی از آنها را Google توصیه می کند در نمای موبایل برطرف شوند، پیدا نمایید. همچنین برای هر شماره توصیه های مفصلی دریافت می کنید که برای توسعه دهندگان مفید است. با این حال، این ابزار برای کاربران مبتدی و غیر توسعه دهنده کمی ترسناک است.

4. GTmetrix

یکی دیگر از ابزارهای قدرتمند تست سرعت وب سایت است. به شما امکان می دهد وب سایت خود را با استفاده از ابزارهای معروف مانند pagespeed و YSlow تست کنید. با ایجاد یک حساب کاربری می توانید موقعیت جغرافیایی و مرورگر را تغییر دهید. گزارش های دقیق با خلاصه ای از نتایج را نشان می دهد. می توانید بین این دو ابزار جابجا شوید و توصیه ها را مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر توصیه، جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار می گیرد.

5. WebPageTest

یکی دیگر از ابزارهای رایگان تست سرعت آنلاین است که می توانید از آن استفاده کنید. کمی پیشرفته تر از برخی دیگر ابزارها است. با این حال، به شما امکان می دهد برای آزمایشات خود یک مرورگر و موقعیت جغرافیایی انتخاب کنید. به طور پیش فرض، این تست را 3 بار انجام می دهد تا نتایج تست سرعت وب سایت شما را بدست آورد. نمای کاملی از هر نتیجه را نشان می دهد که می توانید برای گسترش و مشاهده گزارش کامل کلیک کنید.

منبع

فاطمه عطائی
فاطمه عطائی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :