پروپوزال سئو سایت چیست؟

دسته بندی ها : سئو نفیسه رفیع پور
پروپوزال سئو سایت

اگر خدمات SEO را به عنوان یک کارمند آزاد، مشاور یا یک آژانس ارائه می دهید، احتمالاً متوجه شده اید که متقاعد کردن افراد برای انجام تجارت با شما همیشه آسان نخواهد بود. بنابراین چگونه می توانید یک پیشنهاد سئو قانع کننده ایجاد کنید که مشتریان شما بخواهند از شما خرید کنند؟ پروپوزال سئو سایت دقیقا همان چیزی است که شما به آن نیاز دارید.

چه چیزی در یک پروپوزال سئو سایت وجود دارد؟

پیشنهاد SEO، سنگ بنای اصلی، پایه و اساس کل روابط نمایندگی/مشتری است.

یک پیشنهاد خوب نه تنها آنقدر مشتری را علاقمند می کند که شما را استخدام کند، بلکه انتظارات و محدوده پروژه مورد نظر را نیز مشخص می کند. این کار آن ها را هیجان زده می کند و همچنین صراحتا مرزها، مسئولیت ها و معیار های موفقیت پروژه را مشخص می کند.

برای به دست آوردن کار عالی و جلب رضایت مشتریان، شما نیاز به یک پروپوزال سئو سایت منحصر به فرد و بی نقص دارید.

عناصر اساسی یک پروپوزال سئو سایت

پیشنهاد شما باید حول چهار سوال اصلی متمرکز شود. این سوالات عمیقاً به مشکل مشتری می پردازد و نشان می دهد که چرا شما باید آن را حل کنید. سوالات عبارتند از:

  • مشتری با چه مساله خاصی سروکار دارد؟
  • برای رفع مشکل چه چیزی به طور خاص ارائه می دهم؟
  • مشتری چگونه از این اصلاحات سود خواهد برد؟
  • برای بهبود وضعیت مشتری چه کار دیگری می توانم انجام دهم؟

1. ممیزی و بررسی اولیه

این مرحله برای هر آژانس سئو، امکان می دهد عملکرد موجود را مرور نموده، مشکلاتی را که باید برطرف شوند شناسایی کرده و مبنایی را برای سنجش تلاش های آینده سئو را در پروپوزال سئو سایت تعیین کنند. شناسایی “بردهای سریع-quick wins” هم برای مجموعه سئو و هم برای مشتری بسیار محبوب است، بنابراین تکنیک هایی که برای این کار استفاده می شود باید با جزئیات توضیح داده شود.

2. شناسایی و اولویت بندی کلمات کلیدی

فرایند شناسایی کلمات کلیدی به آژانس سئو اجازه می دهد تا با لیست های موجود کلمات کلیدی کار کند؛ تا کلمات کلیدی و موضوعات کلید واژه ای را که بیشتر مرتبط با کسب و کار هستند، در اولویت قرار دهد. مشتریان به دنبال تکنیک های کمی هستند که فرصت و بازدهی SEO را نشان دهد.

پروپوزال سئو سایت
پروپوزال سئو سایت

3. معیار سنجی رقبا

به طور مشابه با مرحله شناسایی کلمات کلیدی، فرآیند معیارسنجی رقبا شامل انتخاب انواع مختلف رقبا در نتایج جستجو است؛ که مشتری باید آن ها را معیار سنجش عملکرد شما قرار دهد.

4. ممیزی فنی SEO

ممیزی فنی بررسی می کند که آیا Googlebot و سایر روبات های موتور های جستجو می توانند با موفقیت صفحات مختلف را خزیده و فهرست بندی کنند یا نه؟ این شامل تجزیه و تحلیل مجدد هدایت ها، محتوای تکراری، نقشه های سایت، دسترسی خزنده و کد منبع است.

درک این که چرا فعالیت ها و فرایند های یک مجموعه سئو بهتر از دیگری است، بر اساس یک پروپوزال سئو سایت برای مشتری دشوار است، بنابراین برای مشخص شدن آن می توانید یک قسمت چالش برانگیز از سایت را مشخص و بررسی کنید.

5. بررسی کیفیت محتوا در محل و خارج از سایت

این مرحله شامل دو بخش است:

در سایت اصلی: بررسی اثر بخشی همه محتوای سایت، از جمله صفحات محصولات، وبلاگ/مقالات، دارایی های بازاریابی محتوا مانند اینفوگرافیک، صفحات لندینگ، پشتیبانی و غیره

خارج از سایت: تجزیه و تحلیل نحوه و مکان توزیع یا استفاده از محتوا در سایت های دیگر و نحوه پیوند مجدد آن به وب سایت مشتری

نتیجه

وقتی پروپوزال پیشنهادی سئو داشته باشید، به شما امکان می دهد طرح پروژه را در عرض چند دقیقه ارائه دهید، لازم نیست هر بار که مشتری به سراغتان می آید از ابتدا شروع کنید. شما به سادگی می توانید از این قالب پروپوزال سئو سایت استفاده کرده و مشتری را در جریان خدمات خود بگذارید.

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :