لینک دهی در سایت به چه شکل است؟
قبل از اینکه محتوای شما بتواند رتبه بندی شود، نیاز به لینک دارد. موتور جستجوگر Google پست ها و صفحات شما را زمانی که از جایی در وب به آن پیوند داده می شود، به بهترین شکل ممکن پیدا می کند. لینک دهی در سایت همچنین محتواهای شما را به هم متصل می کنند و به گوگل ایده ای از ساختار وب سایت شما می دهند. استفاده از استراتژی لینک داخلی مناسب می تواند سئوی شما را تقویت کند. ما در ادامه در مورد لینک دهی مطالب مهمی را آورده ایم و شما می توانید با در نظر داشتن آن سایت خود را به صفحات برتر برسانید پس با ما همراه شوید.
لینک دهی در سایت چیست؟
پیوند داخلی هر پیوندی از یک صفحه در وب سایت شما به صفحه دیگر در وب سایتتان است. کاربران و موتورهای جستجوی شما از پیوندها برای یافتن محتوای وب سایتتان استفاده کرده و همچنین از پیوندها برای پیمایش در سایت و یافتن محتوای مورد نظرشان استفاده می کنند.
چندین نوع لینک دهی در سایت وجود دارد کهعلاوه بر پیوندهای موجود در صفحه اصلی، منو، فید پست و غیره، می توانید پیوندهایی را نیز در محتوای خود اضافه نمایید، پیوندهای متنی کاربران شما را به محتوای جالب و مرتبط راهنمایی می کند. علاوه بر این، آنها به موتورهای جستجو اجازه می دهند تا تعیین نمایند که چه محتوایی در سایت شما مرتبط است و ارزش آن را دارد. هر چه یک صفحه مهم لینک های بیشتری دریافت کند، برای موتورهای جستجو مهمتر به نظر می رسد. بنابراین، لینک های داخلی خوب برای سئوی سایت شما بسیار مهم هستند.
چرا لینک ها برای گوگل مهم هستند؟
پیوند داخلی یک عامل ضروری برای گوگل و سایر موتورهای جستجو است، درواقع گوگل برای کشف محتوا در وب سایت ها و رتبه بندی این محتوا در نتایج جستجو، پیوندها را دنبال می کند. اگر یک پست یا صفحه لینک های زیادی دریافت نماید، این موضوع به گوگل نشان می دهد که یک مقاله ضروری یا با ارزش است. لینک دهید در سایت چیزی است که شما به عنوان مالک سایت کنترل می کنید.
پیوندهای داخلی روابط بین محتوا را به وجود می آورند
گوگل وب سایت ها را با دنبال کردن لینک های داخلی و خارجی با استفاده از رباتی به نام Googlebot می خزد. این ربات به صفحه اصلی وب سایت می رسد، صفحه را رندر کرده و اولین پیوند را دنبال می کند. با دنبال کردن پیوندها، گوگل می تواند رابطه بین صفحات مختلف، پست ها و سایر محتواها را بررسی نماید. به این ترتیب، گوگل متوجه می شود که کدام صفحات در سایت شما موضوعی مشابه را پوشش می دهند.
به عنوان مثال، این پست دارای پیوندهایی به برچسب های «سئوی محتوا»، «پیوند داخلی» و «ساختار سایت» است. با افزودن این پیوندها مطمئن می شویم که گوگل متوجه شده است که محتوای آن صفحات با محتوای این پست مرتبط می باشد.
لینک دهی در سایت به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای شما را بهتر پیدا کنند
اگرچه امروزه وبسایتها دارای نقشههای سایت هستند که نشانی وب صفحات سایت شما را فهرست می کنند، موتورهای جستجو نیز ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا در نهایت به این صفحات برسند. افزودن پیوندهای داخلی به صفحات تازه منتشر شده، راه های بیشتری را برای دستیابی به آن محتوا در اختیار موتورهای جستجو قرار می دهد.
ارزش پیوند
گوگل علاوه بر درک رابطه بین محتوا، ارزش لینک را بین تمام لینکهای یک صفحه وب تقسیم میکند. اغلب، صفحه اصلی یک وب سایت دارای بیشترین ارزش لینک است زیرا بیشترین بک لینک را دارد. این مقدار پیوند بین تمام پیوندهای موجود در آن صفحه اصلی به اشتراک گذاشته خواهد شد. مقدار پیوند ارسال شده به صفحه زیر بین پیوندهای آن صفحه و غیره تقسیم می شود.
کلام آخر
برای اینکه بتوانید امتیاز سایت خود را بالا ببرید لازم است از لینک دهی در سایت استفاده کنید این کار محتواهایی را در قسمت های مختلف سایت به هم متصل می کند و باعث می شود که مخاطب در سایت شما پیمایش داشته باشد.
توجه کنید که با این کار ترافیک سایتتان افزایش می یابد و امتیاز بسیار بالایی را کسب می کنید. البته برای این کار بایستی استراتژی های خاص آن را بدانید به همین دلیل توصیه می شود از یک سئو کار ماهر کمک بگیرید. امن اس اس المی تواند بهترین راه حل ها را در اختیارتان قرار دهد، برای دیدن پلن های سئو سایت کلیک کنید.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران