چگونه یک قالب وردپرس را سفارشی کنیم
وردپرس به عنوان پلتفرم انعطاف پذیر راه های مختلفی برای تغییر تم بر اساس سلیقه تان ارائه می دهد. بسیاری از این روش ها ساده هستند و نیازی به تجربه برنامه نویسی ندارند. در این راهنما، روش های شخصی سازی قالب وردپرس را مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید سایت ایدهآل خود را بدون افزایش هزینه در خرید چندین قالب بسازید.
نحوه شخصی سازی قالب وردپرس
انتخاب موضوع یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین مراحل در فرآیند ساخت وب سایت وردپرسی است. به عنوان مثال، اگر یک وب سایت شرکتی دارید، به طور خاص به دنبال قالب های وردپرس شرکتی باشید.
مهم است بدانید که برخی از تم ها قابل تنظیم تر و برخی دیگر نیاز به سفارشی سازی از طریق افزونه ها یا کدهای اضافی دارند. با نصب و آماده بودن قالب، می توانید تنظیمات را شروع کنید. در اینجا راه های اصلی شخصی سازی قالب وردپرس ارائه شده است.
پلاگین ها
اگر به دنبال تغییر عملکرد سایت خود هستید، یک افزونه ممکن است بهترین گزینه باشد. آنها می توانند مواردی مانند عملکرد سایت، سئو و عناصر طراحی مانند اسلایدرهای تصویر را مدیریت کنند. پیاده سازی آن آسان تر بوده و احتمال خرابی وب سایت کمتر است.
سفارشی ساز
ساده ترین راه برای تغییر مستقیم قالب وردپرس از طریق Customizer است، ابزاری بومی که مدیران از آن برای تغییر استایل اصلی تم فعال خود بدون دست زدن به کد اصلی استفاده می نمایند.
- با انتخاب Appearance > Customize در داشبورد وردپرس خود به Customizer دسترسی پیدا کنید. پس از آن، Customizer تمام جنبه های تم شما را که می توانید تغییر دهید در سمت چپ لیست می کند و پیش نمایشی از تغییرات شما را در سمت راست نمایش می دهد.
- بسته به موضوع شما، پنل Customizer شامل موارد مختلفی می شود، اگرچه معمولاً می توانید موارد اساسی مانند هویت سایت (عنوان، برچسب و لوگو) و رنگ ها را تغییر دهید.
علاوه بر این، دو تب مهم در پایین پنل وجود دارد: گزینههای تم و CSS اضافی
اگر در نوشتن CSS راحت هستید، CSS اضافی بهترین مکان برای افزودن CSS سفارشی به عناصر صفحه سایت شما بدون ویرایش مستقیم فایل ها است. با استفاده از پنل گزینه های تم می توانید ویژگی های خاص تم را تغییر دهید.
صفحه سازها
برای ساخت آسان صفحه، صفحه سازها بهترین گزینه برای شما هستند. صفحه ساز یک افزونه وردپرس است که صفحه وردپرس و رابط پست را بهبود می بخشد و تغییر طرح بندی سایت شما را آسان تر می کند. صفحه سازهای محبوب عبارتند از Elementor، WPBakery (که قبلا به عنوان Visual Composer شناخته می شد)، Beaver Builder، Divi Builder و Themify Builder.
ویرایش کد تم
شما می توانید کارهای زیادی با Customizer و یا یک صفحه ساز با کیفیت انجام دهید. اما برای کنترل بیشتر بر ظاهر قالب، کاربران وردپرس می توانند کد تم فعال خود را نیز ویرایش کنند. این روش برای مبتدیان توصیه نمی شود، زیرا شما در معرض خطر شکستن سایت خود هستید، اما کاربران با تجربه ممکن است این روش را به یک رابط کاربری گرافیکی ترجیح دهند.
از فایلهای طرح زمینه والد قدیمی و فایلهای تم فرزند جدید برای ایجاد یک طرح زمینه کودک منسجم استفاده میکنند — برای ایجاد یکی از طرحهای زمینه فعلیتان، به راهنمای ما درباره طرحهای زمینه کودک مراجعه کنید.
قالب های وردپرسی که قابلیت تنظیم بالایی دارند:
- Divi
- Avada
- Astra
- X
- Massive Dynamic
- Jevelin
- Newspaper
- H-Code
نتیجه گیری شخصی سازی قالب وردپرس
همانطور که دیدیم، راه های مختلفی برای شخصی سازی قالب وردپرس وجود دارد. مبتدیان باید پلاگین ها و Customizer داخلی را انتخاب کنند، در حالی که کاربران با تجربه می توانند با احتیاط کد های زیرین را بررسی نمایند.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران