پلتفرم هایی که هر بازاریاب دیجیتال باید یاد بگیرد

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
پلتفرم دیجیتال مارکتینگ

نقش دیجیتال در آژانس های بازاریابی و تبلیغات مسلماً بیش از هر موقعیت دیگری مهم است. دانستن اینکه کدام پلتفرم ‌ها برای مدیریت برنامه ‌ریزی، ایجاد، اجرا و تخصیص کمپین‌ های بازاریابی دیجیتال لازم است، برای بازاریاب ‌های دیجیتال جدید بسیار دشوار است. ما فهرستی از پلتفرم بازاریابی دیجیتالی که هر آژانس بازاریابی دیجیتال باید به خوبی در آن‌ها تسلط داشته باشد، تهیه کرده ‌ایم، پس ما را همراهی کنید.

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) واقعا یک پلت فرم نیست. با این حال، درک کلمات کلیدی، الگوریتم های رتبه بندی، عوامل رتبه بندی و معنای داشتن یک وب سایت سازگار با موبایل بهترین نقطه شروعی است که می توانیم برای یک بازاریاب دیجیتال جدید توصیه کنیم. بسیاری از کارهایی که آژانس‌ ها و کمپین‌ های بازاریابی دیجیتال انجام می ‌دهند، بر ایجاد یک حضور ارگانیک متمرکز است. آژانس ‌های دیجیتال مارکتینگ به یک پایه قوی در سئو نیاز دارند تا به وب‌ سایت‌ های مشتریان خود کمک کنند و در صفحات نتایج موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشند.

یادگیری سئو زمان زیادی نمی برد و منابع بسیار خوبی برای کمک به شما وجود دارد. گوگل به‌ روزرسانی‌های الگوریتم را اغلب منتشر می‌ کند.

پلتفرم بازاریابی دیجیتالی؛ خزنده های سئو

هر آژانس دیجیتال مارکتینگ باید به ابزارهای خزیدن سئو تسلط داشته باشد. ابزارهای خزیدن سئو به شما کمک می کند تا در مورد حضور سئوی رقبا تحقیق نمایید، مشکلات سئو را در وب سایت مشتریان خود کشف کنید، یک پروفایل بک لینک معتبر بسازید و موارد دیگر.

کنسول جستجوی گوگل و ابزار وب مستر بینگ/بایدو

گوگل، بینگ و بایدو پلتفرم هایی دارند که به وب سایت ها اجازه می دهد با خزنده های وب هر موتور جستجو ارتباط برقرار کنند.

تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل

گوگل آنالیز بهترین پلتفرم رایگان تجزیه و تحلیل وب سایت موجود است. با این ابزار، می ‌توانید بیاموزید که مخاطبان چگونه به سایت شما می‌ رسند، وقتی در سایت شما هستند، چه می ‌کنند، کدام صفحات بهترین تعامل را ایجاد می نمایند و با کدام منابع بیشتر تعامل دارند.

گوگل تگ منیجر

هنگامی که اصول اولیه Google Analytics را یاد گرفتید، می توانید به یادگیری Google Tag Manager بروید. به طور خلاصه، گوگل تگ منیجر به آژانس های بازاریابی دیجیتال اجازه می دهد تا تعاملات وب سایت دقیق تری را نسبت به مواردی که با گوگل آنالیز در دسترس هستند، ردیابی کنند.

برای مثال، زمانی که می‌خواهید ببینید کدام محتوا در سایت شما جذاب ‌تر است، ممکن است بخواهید میزان صفحه را که کاربر پیمایش می ‌کند را ردیابی نمایید. Tag Manager یک راه ساده برای ردیابی آن رویدادها و وارد کردن داده ها به Google Analytics و کمپین های بازاریابی دیجیتال است.

یکی دیگر از نقش های مهم گوگل تگ منیجر به عنوان پلتفرم بازاریابی دیجیتالی ایجاد مخاطبین بازاریابی مجدد است. مخاطبان بازاریابی مجدد مجموعه‌ ای از کاربران وب‌ سایت هستند که می ‌خواهید پس از خروج از سایت خود برای آنها تبلیغ کنید. گوگل تگ منیجر به شما اجازه می دهد تا لیست های خاص تری را به جای هدف قرار دادن بینندگان یک صفحه ایجاد کنید.

سیستم های مدیریت محتوا (HubSpot و WordPress)

سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند HubSpot و WordPress ابزارهایی هستند که مدیریت وب را بسیار آسان تر می کنند. به عنوان بازاریاب های دیجیتال، با ساده کردن ایجاد و مدیریت صفحات وب، تغییر مسیرها، پیاده سازی SEO و موارد دیگر، می توانید بالاترین ترافیک را ایجاد کنید.

مطالب پیشنهادی: دیجیتال مارکتینگ چیست

پلتفرم دیجیتال مارکتینگ

کلام آخر

با یادگیری پلتفرم بازاریابی دیجیتالی، کسب و کار خود را گسترش دهید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :