میزبانی سایت

دسته بندی ها : تکنولوژی نفیسه رفیع پور
میزبانی سایت

به طور خلاصه، میزبانی سایت فرایند اجاره یا خرید فضا برای قرار دادن یک وبسایت در شبکه جهانی وب است. محتوای وب سایت مانند HTML ، CSS و تصاویر باید در یک سرور قرار گیرد تا به صورت آنلاین قابل مشاهده باشند.

اگر قصد حضور آنلاین دارید، میزبانی وب معتبر برایتان ضروری خواهد بود. امروزه صدها میزبان وب وجود دارد که هزاران نوع خدمات مختلف میزبانی وب را ارائه می دهند. برنامه ها از رایگان با گزینه های محدود؛ تا خدمات میزبانی وب گران قیمت تخصصی برای مشاغل، متغیر است. برنامه ای که انتخاب می کنید در درجه اول به نحوه استفاده از وبسایت شما و میزان بودجه شما بستگی دارد.

مجموعه Amnssl برای ارائه انواع میزبانی سایت در خدمت مشتریان عزیز می باشد.

تعریف میزبانی سایت

هنگامی که یک ارائه دهنده هاست فضایی را روی یک سرور وب؛ برای وبسایت اختصاص می دهد تا فایل های آن را ذخیره کند، آن ها یک وب سایت را میزبانی می کنند. هاستینگ وب، فایل هایی را که شامل یک وب سایت (کد ، تصاویر و غیره) است برای مشاهده آنلاین در دسترس قرار می دهد. هر وب سایتی که تا به حال از آن بازدید نموده اید روی یک سرور میزبانی می شود.

میزان فضای اختصاص داده شده بر روی سرور به وبسایت، بستگی به نوع هاستینگ دارد. انواع اصلی میزبانی مشترک، اختصاصی، VPS و فروشنده می باشند. آن ها با نوع فناوری مورد استفاده برای سرور، سطح مدیریت و خدمات اضافی ارائه شده متفاوت هستند.

شرایط میزبانی سایت

اصطلاحات تخصصی زیادی در مورد میزبانی وب وجود دارد. در اینجا برخی از رایج ترین کلمات و عبارات آورده شده است:

1. ارائه دهنده خدمات میزبانی

به هر شرکتی که خدمات میزبانی سایت را ارائه می دهد، گفته می شود. آن ها صاحب سرور هایی هستند؛ که وبسایت ها، در آن ها میزبانی می شوند و فضایی در سرور ها به مشتریان اجاره می دهند. می توانید ارائه دهنده خدمات میزبانی را صاحبخانه وب سایت خود در نظر بگیرید. ارائه دهندگان خدمات میزبانی محبوب عبارتند از A2 Hosting ، Bluehost ، InMotion Hosting و Hostgator.

2. آدرس پروتکل اینترنت (IP)

این آدرس عددی منحصر به فرد وب سایت شما را شناسایی می کند و بازدید کنندگان را از مرورگر خود به آن متصل می کند. از آنجا که به خاطر سپردن همه آدرس های IP جداگانه برای وب سایت هایی که استفاده می کنند برای مردم بسیار دشوار است، آدرس وب سایت با نام دامنه ساده می شود.

3. نام دامنه

نام منحصر به فرد وب سایت شما که کاربران برای دسترسی به وب سایت شما در نوار آدرس مرورگر وارد می کنند. نام دامنه ها باید با ثبت نام دامنه ثبت شوند تا از نامگذاری چندین وب سایت جلوگیری شود.

4. Uptime

به مدت زمان راه اندازی سرور اشاره می کند که معمولاً به صورت درصد تعریف می شود.

5. پهنای باند

اندازه گیری میزان انتقال داده ها از طریق یک اتصال در مدت زمان معین. پهنای باند محدود می تواند بر سرعت و دسترسی وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد.

6. cPanel

شکل مختصر کنترل پنل، این رابط گرافیکی مبتنی بر لینوکس برای انتشار وب سایت ها، سازماندهی فایل های وب، ایجاد حساب های ایمیل و موارد دیگر استفاده می شود.

7. وردپرس

یک سیستم مدیریت محتوا ساده و محبوب است؛ که به کاربران امکان ایجاد وب سایت و وبلاگ را می دهد. به دلیل محبوبیت، بسیاری از ارائه دهندگان خدمات میزبانی را ارائه می دهند، که به طور خاص برای سایت های وردپرس طراحی شده باشد.

8. سرور

کامپیوتری است که بسته به نوع سرور، با اجرای نرم افزار خاصی داده ها را در اختیار سایر رایانه ها قرار می دهد. انواع مختلف سرور ها شامل سرور های وب، سرور های ایمیل و سرور های فایل است. همانطور که از نامش پیداست، سرور های وب میزبان وب سایت ها هستند. وقتی شخصی از وب سایت شما بازدید می کند، به سرور میزبان فایل های وب سایت شما متصل می شود.

مشاهده خواهید کرد که ارائه دهندگان خدمات میزبانی سرور های لینوکس و یا سرور های ویندوز را تبلیغ می کنند. این به سیستم عاملی که سرور از آن استفاده می کند اشاره می کند. سرور های لینوکس رایج تر، ارزان تر و مناسب برای نیاز های اکثر وب سایت های مشاغل کوچک هستند، اما قبل از خرید میزبانی وب، حتما این دو را مقایسه کنید.

میزبانی سایت

آیا می توان میزبان وب را تغییر داد؟

بسته به نحوه ساخت وب سایت شما، بله. اگر از سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس برای ایجاد وبسایت خود استفاده می کنید، انعطاف پذیری بیشتری برای انتقال وب سایت خود به میزبان دیگر نسبت به استفاده از سازنده وب سایت که در آن وب سایت شما به طور خاص به آن میزبان پیوند داده شده است، خواهید داشت. این نکته ای است که هنگام تصمیم گیری در مورد نحوه ایجاد وب سایت خود باید در نظر بگیرید.

هزینه میزبانی سایت چقدر است؟

این بیشتر به نوع میزبانی وب بستگی دارد. میزبانی مشترک ارزان ترین است، زیرا به کمترین میزان منابع نیاز دارد. برعکس، میزبانی اختصاصی به بیشترین منابع نیاز دارد، در نتیجه گران ترین آن ها است. میزبانی ابری و VPS معمولاً جایی در وسط قرار می گیرد. برخی از ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب سایت، هاست رایگان را ارائه می دهند و خب این نوع معمولاً محدودیت هایی دارد.

نتیجه

به طور کلی، اگر می خواهید یک وبسایت منتشر کنید و حضور آنلاین داشته باشید، میزبانی وب نوعی از خدمات است که به آن نیاز دارید. در حقیقت، داشتن یک وب سایت مزایای باورنکردنی را برای شما به ارمغان می آورد تا بتوانید به راحتی به میلیون ها کاربر در سراسر جهان دسترسی پیدا کنید.

بنابراین، آیا آماده هستید که با وب سایت جدید خود و یک میزبان سایت عالی شروع به کار کنید؟

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :