بهینه سازی سایت چیست؟

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
تجزیه و تحلیل بازاریابی

امروزه همه افراد برای به دست آوردن اطلاعات در مورد خدمات، بیماری ها، خرید، استراتژی ها و تمام موارد از موتورهای جستجو استفاده می کنند. گوگل به تنهایی 3.5 میلیارد جستجو در روز دریافت می کند و جستجوی ارگانیک فقط یک نام فانتزی برای نتایج موتورهای جستجوی معمولی و غیر تبلیغاتی بوده و روشی است که بازاریابان از جستجوی ارگانیک به عنوان کانال بازاریابی استفاده می کنند تا از طریق سئو و بهینه سازی ترافیک به دست آورند.

به نظر شما چگونه می توانید از قدرت موتورهای جستجو برای رشد کسب و کار خود استفاده کنید؟ در این راهنمای کامل سئو، همه چیزهایی را که برای رتبه بالاتر در گوگل، دریافت ترافیک بیشتر به سایت و بهبود شهرت برند خود نیاز دارید، آورده شده است پس ما را در ادامه همراهی کنید.

SEO مخفف چیست؟

SEO مخفف بهینه سازی موتور جستجو است که در زیر هر کدام را به صورت جمله ای توضیح داده ایم:

جستجو: وقتی افراد می خواهند پاسخی برای یک سوال یا محصول یا خدماتی که نیازهایشان را برآورده می کند بیابند، چه کاری انجام می دهند.

موتور جستجو: سایتی (مانند گوگل یا بینگ) که در آن شخص می تواند جستجوی مورد نیاز خود را انجام دهد.

بهینه سازی موتور جستجو: کاری که شما انجام می دهید تا موتور جستجو سایتتان را رتبه بندی کند.

سئو و بهینه سازی چیست؟

بهینه‌ سازی موتور جستجو مجموعه ‌ای از شیوه‌ های فنی و محتوایی است که با هدف همراستایی یک صفحه وب ‌سایت با الگوریتم رتبه ‌بندی موتورهای جستجو انجام می ‌شود تا بتوان آن را به راحتی پیدا کرد، فهرست ‌بندی کرد و در SERP برای جست‌وجوهای مرتبط ظاهر کرد و یا به عبارتی ساده تر سئو عبارت است از بهبود ساختار و محتوای وب سایت شما به طوری که صفحات آن توسط افرادی که در جستجوی آنچه شما ارائه می دهید از طریق موتورهای جستجو می توانند کشف شوند.

مزایا و اهمیت سئو و بهینه سازی

مردم در جستجوی هر نوع چیزهایی هستند که به طور مستقیم با کسب و کار شما مرتبط باشد. اینها همه فرصت هایی برای ارتباط با این افراد، پاسخ به سؤالات آنها، حل مشکلات و تبدیل شدن به یک منبع قابل اعتماد برای آنها است.

ترافیک بیشتر وب سایت: زمانی که سایت شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است، ترافیک بیشتری دریافت می کند که مساوی با افزایش آگاهی از برند می باشد

مشتریان بیشتر: برای سئو و بهینه سازی سایت شما، باید کلمات کلیدی مورد هدف قرار گیرد و یا به عباراتی مشتریان و یا بازدیدکنندگان ایده آل شما جستجو می کنند، به این معنی که ترافیک مرتبط بیشتری دریافت خواهید کرد.

ROI بالاتر: شما پولی را در وب سایت خود و کمپین های بازاریابی که به صفحات وب سایت شما باز می گردند، اختصاص می دهید. یک سایت با عملکرد برتر، ثمرات آن کمپین ها را بهبود می بخشد و سرمایه گذاری شما را ارزشمند می کند.

انواع سئو

گوگل و سایر موتورهای جستجو در هنگام رتبه بندی محتوا فاکتورهای مختلفی را در نظر می گیرند و به همین دلیل سئو جنبه های مختلفی دارد. سه نوع اصلی سئو سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی است:

سئو داخلی: بهینه سازی کیفیت و ساختار محتوا در یک صفحه، کیفیت محتوا، کلمات کلیدی و تگ های HTML ابزار کلیدی برای سئو داخلی هستند.

سئوی خارجی: دریافت لینک از سایت های دیگر به صفحه ای که می خواهید بهینه سازی کنید. بک لینک ها، لینک های داخلی و… به عنوان سئو خارجی شناخته می شوند.

سئوی فنی: بهبود عملکرد کلی سایت شما در موتورهای جستجو. امنیت سایت (گواهینامه های SSL)، UX و ساختار در این قسمت از سئو و بهینه سازی کلیدی هستند.

سه نوع سئوی بالا برای وب سایت ها و وبلاگ ها استفاده می شود و برای سه زیرگروه سئو نیز کاربرد دارند:

سئوی محلی: رتبه بندی کسب و کار شما تا حد امکان در نقشه های گوگل و نتایج محلی SERP. نظرات، فهرست‌ ها و بهینه ‌سازی نمایه کسب‌وکار Google در اینجا مهم‌ ترین هستند.

سئوی تصویر: ترکیبی از استراتژی های سئو داخلی و فنی برای رتبه بندی تصاویر در صفحات وب سایت شما در جستجوی تصاویر گوگل.

سئوی ویدیو: ترکیبی از استراتژی‌های سئو داخلی، فنی و خارجی برای رتبه ‌بندی ویدیوهای شما در نتایج ویدیوی YouTube یا Google.

سئو و بهینه سازی

کلام آخر

سئو و بهینه سازی تاثیر بسیار مهمی در رتبه بندی سایت شما دارند و لازم است پس از راه اندازی سایت اقدام به بهینه سازی کنید تا بتوانید در رتبه های برتر موتورهای جستجو قرار گیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر و سئو سایت می توانید از متخصصان ما بهره مند شوید. در این مجموعه همه افراد در تلاشند تا با اجرا تکنیک ها و استراتژی های اصولی سایت شما را به صفحات برتر موتورهای جستجو برسانند.

راه اندازی سایت خود را به ما بسپارید تا در مدت زمان کوتاهی سایت فروشگاهی و یا وبلاگ خود را در صفحه برتر مشاهده کنید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :