چطور با ووکامرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

دسته بندی ها : تکنولوژی المیرا حسن‌زاده
افزونه ووکامرس

اینکه بخواهید مسیرهای جدیدی را برای رسیدن به موفقیت طی کنید، مطمئنا بدون چالش نخواهد بود. این مسئله خصوصا برای کسب‌وکارهای اینترنتی به وفور دیده می‌شود. اما خوشبختانه در دنیای پیشرفته امروزی کمتر چیزی را میتوانید پیدا کنید که بر ما پوشیده باشد. از همین رو آگاهی از راه‌های چگونگی ایجاد فروشگاه اینترنتی، انواع فروشگاه‌سازها و بایدها و نبایدهای آن و… به طور کامل در اینترنت یافت می‌شود. تنها کافیست جستجوی کوتاهی در این راستا انجام دهید. اما در مقاله امروز درنظر داریم تا به طور کامل بگوییم که چگونه با ووکامرس فروشگاه اینترنتی بسازید. اگر به این حوزه علاقمند باشید و محصولی برای ارائه در اختیار دارید مطمئنا آگاهی از نکات این محتوا به شما کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتری به سمت جلو حرکت کنید. پس با ما همراه باشید.

ووکامرس چیست؟

هر چند در مقاله ای جدا به طور کامل به شرح ووکامرس پرداخته‌ایم اما لازم است بگوییم؛ ووکامرس فروشگاه اینترنتی یک افزونه فروشگاه ساز است که با نصب بر روی پلاگین وردپرس میتواند آن را به یک سایت فروشگاهی تبدیل نماید.

شما با کمک آن، این توانایی را بدست می‌آورید که هر محصول فیزیکی یا دانلودی که در اختیار دارید را به فروش برسانید، موجود آن را تغییر دهید و حتی به مدیریت نحوه ارسال آن بپردازید و با اطمینانی کامل عملیات پرداخت آن را صورت دهید.

چگونه با ووکامرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

برای اینکه بتوانید با ووکامرس فروشگاه اینترنتی بسازید در وهله اول باید سیستم وردپرس داشته باشید؛ و سپس فرآیند طراحی سایت با وردپرس را آغاز نمائید و تا انتها بروید. این مراحل عبارتند از:

* انتخاب و خرید دامنه

برای اینکه بتوانید سایت خود را در جستجوها به نمایش درآورید باید آدرسی برای آن مشخص کنید.

منظور از آدرس همان دامنه فروشگاهی شماست که قبل از هرچیزی باید انتخابش کنید. این دامنه کاملا منحصر به فرد بوده و برای تهیه آن باید هزینه‌ای را پرداخت نمائید.

چطور با ووکامرس فروشگاه اینترنتی بسازی

* خرید هاست

همانطور که میدانید؛

هاست به فضایی گفته می‌شود که اطلاعات و دامنه‌های فروشگاه یا هر سایت دیگری که در اختیار دارید بر روی آن وارد می‌شود تا از طریق شبکه جهانی اینترنت در اختیار دیگران قرار بگیرد. این مسئله را به خاطر داشته باشید که هر چه اطلاعات سایت شما بیشتر باشد به فضای بیشتری از هاست احتیاج پیدا خواهید کرد.

* نصب وردپرس

دانلود و نصب وردپرس برای بهره گیری از ووکامرس فروشگاه اینترنتی به هیچ عنوان سخت نیست.

سایت‌های بسیار زیادی در این راستا فعالیت دارند و میتوانید آن را به صورت رایگان نیز تهیه کنید.

* نصب افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس

برای اینکه موفق به ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس شوید باید افزونه فروشگاه ساز ووکامرس را نصب کنید.

این افزونه معمولا رایگان است اما اگر به نسخه های پیشرفته تر و بهینه تری از آن نیازمند هستید باید مبلغی را پرداخت نمائید.

* انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

انتخاب قالب آن هم در دنیای امروزه که انواع مختلفی از آن را معرفی کرده کاری بسیار سخت و دشوار است. اما سایت های مختلفی همچون ژاکت در این راستا مشغول به فعالیت هستند که میتوانید اقدامات لازم برای خرید را انجام دهید.

ووکامرس چیست؟

* تنظیم مشخصات فروشگاه

در این مرحله از پرسش چطور با ووکامرس فروشگاه اینترنتی بسازیم باید به تکمیل مشخصات کامل جغرافیایی فروشگاهتان بپردازید.

حتی نوع محصول و واحد پول مورد استفاده را نیز باید وارد کند.

* پرداخت وجه

همانطور که می‌دانید، درگاه پرداخت بانکی، عضو جدانشدنی هر فروشگاه اینترنتی است.

پس حواستان به این بخش هم باشد؛ اگر نیاز به درگاه پرداخت ارزی دارید از قبل فکر آن را بکنید و اگر درگاه‌های بانکی داخلی کارتان را راه می‌اندازد، مدارک لازم را تهیه کنید و پیگیر شوید.

* نصب افزونه‌

بعد از نصب ووکامرس فروشگاه شما بسیاری از امکانات و قابلیت‌ها را ندارد.

برای اینکه فروشگاه دلخواه خود با امکانات متنوعی داشته باشید از افزونه‌هایی که با این هدف طراحی شده استفاده کنید.

البته بهینه ماندن سایت را هم در نظر بگیرید و از نصب بیش از حد افزونه خودداری کنید.

المیرا حسن‌زاده
المیرا حسن‌زاده

المیرا حسن‌زاده هستم سرپرست تیم تحریریه امن‌اس‌اس‌ال. تصمیم دارم با ارائه مطالب حرفه‌ای و تخصصی بروز در حوزه تکنولوژی و با هدف جلب رضایت شما عزیزان این مهم را تحقق بخشم.

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :