اطلاعاتی در مورد سرور ابری

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
سرور ابری

سرورهای ابری سرورهای مجازی هستند که در یک محیط رایانش ابری اجرا می ‌شوند و در صورت تقاضا توسط کاربران نامحدود قابل دسترسی هستند. سرور ابری درست مانند سرورهای فیزیکی کار می کنند و عملکردهای مشابهی مانند ذخیره داده ها و اجرای برنامه ها را انجام می دهند. از آنجایی که سرویس ‌های ابری توسط ارائه ‌دهندگان شخص ثالث میزبانی می‌ شوند، منابع محاسباتی را از طریق شبکه، اغلب از طریق اینترنت، ارائه می‌ کنند. قبل از اینکه اقدام به خرید سرور ابری کنید بهتر است در ادامه با ما همراه شوید.

سرور ابری چیست؟

سرورهای ابری با استفاده از نرم افزار مجازی سازی (معروف به هایپروایزر) برای تقسیم سرورهای فیزیکی به چندین سرور مجازی ایجاد می شوند. هایپروایزر قدرت پردازش سرور را انتزاعی می کند و آنها را با هم جمع کرده و در نهایت سرورهای مجازی ایجاد می کند.

سرورهای ابری چگونه کار می کنند؟

سرورهای موجود در فضای ابری درست مانند سرورهای سنتی عمل می کنند و لازم است برای خرید سرور ابری با این تفاوت ها آشنا شوید، در ادامه تفاوت کلیدی را آورده ایم:

سرورهای ابری از آنجایی که از راه دور قابل دسترسی هستند، می توانند تقریباً در هر مکانی قرار بگیرند؛ در مقابل، سرورهای سنتی یا اختصاصی معمولاً در محل میزبانی می‌ شوند و فقط کاربران در آن مکان می ‌توانند به آنها دسترسی داشته باشند.

همچنین، برخلاف سرورهای اختصاصی، سرورهای ابری امکان به اشتراک گذاری حافظه و قدرت پردازش را در سرورهای متصل (مجازی) فراهم می کنند. با توجه به دسترسی آنها به فضای سرور، سرورهای ابری می توانند برای تامین انرژی هر نوع مدل تحویل محاسبات ابری، از جمله زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)، پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS) و نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS) استفاده شوند. سرورهای داده ابری همچنین تمامی نرم افزارهای مورد نیاز برای اجرا را در خود دارند، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد ارتقاء وجود ندارد.

خرید سرور ابری؛ بررسی تفاوت سرور سنتی و ابری

سرورهای ابری مانند سرورهای سنتی عمل می کنند؛ زیرا هر دو قدرت پردازش، برنامه ها و ذخیره سازی را ارائه می دهند. با این حال، از آنجایی که سرورهای ابری از راه دور قابل دسترسی هستند، به طور کلی پایدارتر و ایمن تر از سرورهای سنتی هستند.

تفاوت اصلی بین یک سرور ابری و یک سرور سنتی این است که یک سرور ابری را می توان در میان بسیاری از کاربران از طریق یک پلت فرم در دسترس، اغلب از طریق شبکه ای مانند اینترنت، به اشتراک گذاشت. یک سرور سنتی (اختصاصی) فقط توسط یک شرکت یا نهاد مشخص قابل دسترسی است. در حالی که سرورهای ابری همان عملکردهای سرورهای فیزیکی را انجام می دهند، سرورهای ابری به جای اینکه در سایت راه اندازی و مدیریت شوند، میزبانی و از طریق شبکه تحویل داده می شوند. تفاوت دیگر بین سرورهای ابری در مقابل سرورهای فیزیکی این است که سرورهای ابری ظرفیت محاسباتی نامحدودی را ارائه می دهند، اما سرورهای فیزیکی به زیرساخت یا ظرفیت محاسباتی موجود محدود می شوند.

هنگام مقایسه برای خرید سرور ابری با سرور فیزیکی می توان گفت که سرورهای فیزیکی معمولاً نسبت به سرورهای ابری قابل تنظیم‌ تر هستند و قدرت پردازش بیشتر، حافظه دسترسی تصادفی اضافی و دسترسی به قدرت پشتیبان ارائه می ‌دهند.

مزایای خرید سرور ابری

مقیاس پذیری

هیچ محدودیتی برای میزان قدرت محاسباتی که به آن دسترسی دارید وجود نداشته و ارتقای حافظه یا فضای خود برای پشتیبانی از کاربران بیشتر آسان است و سرورهای ابری را به گزینه خوبی برای شرکت هایی تبدیل می کند که در حال رشد هستند.

قدرت پردازش

سرورهای رایانش ابری برای به اشتراک گذاشتن قدرت محاسباتی به یکدیگر متصل می شوند، بنابراین می توانند نقش کلیدی در ساخت برنامه ها، ابزارها یا محیط ها داشته باشند.

قابلیت اطمینان

سرورهای ابری اتصال مطمئن، بدون وقفه و دسترسی سریع به کاربران مجاز را فراهم می کنند.

انعطاف پذیری

سرورهای ابری به افراد امکان می ‌دهد تا از مکان ‌های مختلف به همان سرور دسترسی داشته باشند، بنابراین نیروی کار منعطف را قادر می ‌سازد. بعلاوه، سرورهای ابری می‌ توانند با مقیاس ‌بندی سریع برای نیازهای محاسباتی مختلف، بارهای کاری مختلفی را در خود جای دهند.

خرید سرور ابری؛ توان مالی

سرورهای ابری هزینه‌ های سخت‌ افزاری و هزینه ‌های انرژی کمتری را برای شرکت‌ ها ارائه می‌ کنند؛ زیرا اکثر ارائه ‌دهندگان قیمت‌ های پرداختی را ارائه می ‌دهند، به این معنی که قدرت و منابع محاسباتی را می‌توان به طور خودکار بر اساس تقاضا مقیاس ‌بندی کرد.

سرور ابری

کلام آخر

سرور ابری یکی از بهترین سرورها برای کسب و کار های جدید و همچنین شغل هایی به حساب می آید که در حال رشد و ارتقا هستند؛ به همین دلیل توصیه می شود که برای راه اندازی سایت اقدام به خرید سرور ابری کنید.

برای خرید هاست سی پنل آلمان و همچنین مشاوره رایگان در مورد انواع کنترل پنل هاست بهتر است مقالات مربوطه را مطالعه کرده و یا با ما در تماس باشید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :