معایب وردپرس

دسته بندی ها : تکنولوژی, سئو نفیسه رفیع پور
معایب وردپرس

یک وب سایت را به عنوان توسعه کسب و کار خود در نظر بگیرید. مشتریان فعلی و بالقوه شما به صورت آنلاین از شما بازدید می کنند. شما می خواهید به آنها یک تجربه کاربری آسان و دلپذیر بدهید تا بتوانند احساسات مثبت را با تجارت شما مرتبط کنند. با داشتن یک وب سایت کاملاً فعال که به سرعت بارگیری می شود، می توانید این تجربه را به آنها بدهید. لازم به ذکر است که همه وب سایت ها به طور یکسان ایجاد نمی شوند. وب سایت ها می توانند مشکلات فنی را تجربه کنند و ممکن است نیاز به مدیریت زیادی داشته باشند، خصوصاً اگر در وردپرس ایجاد شده باشد. ما قصد داریم معایب وردپرس را با شما در میان بگذاریم.

بررسی معایب وردپرس

1. برای ویژگی های اضافی به پلاگین های زیادی نیاز دارید

وقتی شما یک قالب  ورد پرس را خریداری می کند، معمولاً صفحات وب سایت کاملاً طراحی شده ای را دریافت می کند، که باید با تصاویر و متنبه روز شود.

با این حال، اگر می خواهید ویژگی هایی را به وب سایت خود اضافه نمایید، شما باید افزونه ها را در وردپرس اضافه کنید.

به عنوان مثال: اگر می خواهید فید اینستاگرام خود را در وب سایت خود اضافه کنید، باید InstaWidget را بارگیری کنید. شما باید افزونه ها را نصب، مدیریت و به روز کند که مدیریت این آن ها کاری دشوار است.

2. به روزرسانی مکرر تم و پلاگین ها

به خاطر داشته باشید که در عصر دیجیتال، همه چیز به طور مداوم در حال تغییر است تا تجربه کاربر را بهبود بخشد.

شما می بایست دائماً داشبورد وردپرس خود را بررسی نموده تا ببیند آیا نسخه جدید برای تم یا پلاگین های انتشار داده شده یا خیر. فراموش نکنید که با پیشرفت های فنی، ممکن است اشکالات و خطاهایی اتفاق بیافتد که سایتتان را خراب کند. از آنجا که تعدا زیادی از این افزونه ها سفارشی سازی های قبلی را نادیده می گیرند، ممکن است پس از یک بروزرسانی دیگر چیزی از سایتتان باقی نماند.

3. سرعت صفحه آهسته است

از معایب دیگر وردپرس ایت می باشد که وردپرس با توجه به تمام افزونه های اضافه شده، پایگاه های داده بسیار اشباع نشده و پایگاه های کد، هنوز یک پلت فرم کند می باشد. با این حال، این ها تنها مواردی نیستند که باعث کند شدن وب سایتتان خواهد شد. تصاویر بزرگ، تعداد زیادی عبارت در صفحه نیز می توانند بر سرعت وب سایت شما تأثیر بگذارند.

سرعت صفحه برای وب سایت شما بسیار مهم می باشد. شما یک وب سایت با سرعت بارگیری بالا می خواهید تا مخاطبان خود را از دست ندهید.

4. رتبه بندی SEO ضعیف

وردپرس فقط ویژگی های محدود بهینه سازی SEO را در بسته های خود ارائه می دهد که برای کمک به شما در رتبه Google کافی نیست.

اگر می خواهید واقعاً تلاش های خود را در زمینه جستجوگرها به حداکثر برسانید، برای پیشی گرفتن از رقبای خود در بازار رقابتی، به یک نرم افزار و فناوری قوی تر نیاز خواهید داشت که الگوریتم های بیشتر و کاملتری در زمینه بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو ارائه دهد. برای افرادی که تجربه و دانش کافی در زمینه SEO ندارند، وردپرس می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

به عنوان مثال: در سیستم برچسب گذاری WordPress، اگر محتوا بیش از حد برچسب گذاری شده و یا در بسیاری از دسته ها علامت گذاری شود، Google آن را به عنوان محتوای تکراری پرچم گذاری می کند، که بر رتبه بندی SEO شما تأثیر خواهد گذاشت.

5. آسیب پذیری وب سایت

مانند وب سایت های دیگر، وب سایت شما نیز مستعد هک شدن و اسپم شدن خواهد بود.

به دلیل محبوبیت زیاد، وردپرس هدف اصلی هکرها و اسپمرها است. حتی اگر شما تمام افزونه های امنیتی وردپرس را بارگیری کنید، برای ایمن نگه داشتن وب سایتتان کافی نیست. اگر بخش وبلاگی داشته باشید که دارا بخش نظرات می باشد و یا فرم تماس با ما دارید، وب سایت شما مورد هدف هرزنامه ها قرار می گیرد. مرور نظرات و ایمیل ها می تواند بسیار زمان بر باشد. هرگونه آسیب پذیری در وب سایتتان می تواند تأثیر منفی بر اعتبار شما گذاشته و ویروس ها را به کاربران شما منتقل کند.

6. وب سایت بدون اطلاع می تواند از بین برود

وب سایت ها می توانند به دلایل زیادی بدون اطلاع قبلی از کار بیفتند. ممکن است برای چند ساعت یا حتی چند روز از کار بیفتد، بنابراین بر کسب و کار شما تأثیر منفی خواهد گذاشت. سپس باید افرادی را استخدام کنید تا به شما کمک کنند تا وب سایتتان را پس بگیرید، که این هم هزینه اضافی برای کسب و کارتان خواهد بود.

7. رود پرس یک پلتفرم منبع باز است

بدون شک یکی از بزرگترین معایب وردپرس امنیت آن است. وردپرس یک پلتفرم منبع باز است و برای شخصی سازی بیشتر به افزونه ها و مضامین متکی است. هر دو افزونه و مضامین توسط افراد و شرکت های مختلف توسعه داده می شوند و از آنجا که هیچ کس آن ها را کنترل نمی کند  به راحتی می توانند حاوی کد های مخرب باشند.

8. می تواند گران باشد

در حالی که وردپرس به خودی خود رایگان است، اما برای سفارشی سازی به افزونه ها و تم ها متکی می باشد، و گرچه برخی از موارد رایگان هستند اما همیشه قابل اعتماد و ایمن نیستند. بنابراین اگر می خواهید وب سایت شما دیده شود و کاربران شما تجربه خوبی داشته باشند، باید یک تم  بخرید، زیرا از موارد رایگان بیش از حد استفاده می شود. و در ادامه با بروزرسانی های متعدد به طور مداوم، به روز نگه داشتن وب سایت شما بسیار هزینه بر خواهد بود.

9. سفارشی سازی نیاز به کدگذاری دارد

برای ایجاد تغییر در سایت وردپرس خود، باید دانش HTML ، CSS و PHP را داشته باشید. اگر می خواهید شخصی سازی را به روشی منحصر به فرد انجام دهید یا طراحی آن را گسترش دهید، ممکن است نیاز داشته باشید که چندین خط کد پیچیده را بنویسید. اگر شما در جزو افرادی هستید که چنین دانش دارند، همه چیز خوب پیش خواهد رفت، اما اگر سعی کنید بدون داشتن تخصص کافی کدی بنویسید، می توانند به وب سایت خود آسیب زیادی برسانید.

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :