خطاهای وردپرسی ( بخش دوم )

دسته بندی ها : تکنولوژی محمد یاری پور
خطای صفحه سفید در وردپرس

خطاهای وردپرسی و انواع آن را در مقاله قبلی معرفی کردیم اما همانطور که همه می‌دانیم همانطور که وردپرس همه گیر شده و افراد زیادی از آن استفاده می کنند به همان نسبت نیز انواع خطاهای وردپرسی وجود دارد.

در بخش دوم از خطاهای رایج وردپرس، لیست دیگری از انواع خطاهای وردپرسی را معرفی می کنیم.

خطاهای وردپرسی

پیغام خطا در صفحه محتوا یا محصولات

مسئله مشترک دیگر خطای وردپرسی مبتدیان زمانی است که قرار است متنی در محتوا ظاهر شود، در نوار کناری در زیر محتوا ظاهر می شود.

گاهی اوقات وقتی کاربران در حال اضافه کردن قطعه کد به سایت خود هستند، ممکن است به طور اتفاقی فراموش کنند که یک برچسب div html را ببندند یا یک کاراکتر خاص را درج نکرده و یا اضافه تر درج می کنند. علت شایع دیگر اشتباه در محاسبات طول و عرض کادر‌ها در CSS است.

خطاهای وردپرسی

مشکل در دکمه‌های بخش ارسال نوشته در داشبورد

اگر از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده می کنید ، ممکن است گاهی اوقات دکمه های ویرایشگر وردپرس شما از بین بروند یا به جای دکمه ها ، فضای سفید خالی را نشان دهند . منجر به یک خطای وردپرسی عجیب شوند.

این مشکل ممکن است زمانی رخ دهد که جاوا اسکریپت به صورت صحیح کار نکند. همچنین ممکن است در اثر عدم وجود یا خراب شدن پرونده های TinyMCE و یا عدم همخوانی برخی افزونه ها و با یکدیگر این مشکل به وجود آمده باشد.

مشکل Increase PHP Memory

نشانه های این خطا می تواند یک صفحه سفید یا پیام خطایی مانند این باشد:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 2348617 bytes) in /home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php on line xxx

این خطا هنگامی رخ می دهد که یک اسکریپت وردپرس یا یک افزونه  بیش از حد مجاز از حافظه تخصیص یافته به هاست استفاده کند.

مشکل عدم دسترسی به پنل مدیریت وردپرس

یکی دیگر از خطاهای وردپرسی متداول عدم امکان ورود به داشبورد است. گاهی اوقات ممکن است رمز عبور پنل مدیریت وردپرس را فراموش کرده باشید یا به علت هک شدن محدود وردپرس کلمه عبور تغییر کرده باشد، همچنین ممکن است به علت نصب یک افزونه امنیتی دسترسی به پنل مدیریت وردپرس نداشته باشید.

در هر دو حالت امکان ورود به پنل مدیریت وردپرس و رفع مشکل وجود ندارد، پس راهکار چیست؟

خطاهای وردپرسی

در حالت اول می توانید پس از ورود به هاست وارد phpMyAdmin شده و کلمه عبور را از دیتابیس تغییر دهید.

در حالت دوم نیز پس از ورود به هاست می توانید با ورود به پوشه plugins پوشه مربوط به افزونه را غیر فعال کنید.

مشکل ریدایرکت در صفحه ورود به پنل مدیریت وردپرس

یکی دیگر از خطاهای وردپرسی این است که وقتی کاربر تلاش می کند به داشبورد وردپرس وارد شود، مجددا به صفحه ورود هدایت می شوند.

بیشتر اوقات این مشکل به دلیل عدم درج صحیح نام دامنه در جداول وردپرس این اتفاق رخ می‌افتد.. همچنین این مشکل می تواند به دلیل تنظیمات و کدهای موجود در فایل .htaccess ایجاد شود.

مشکل تصاویر سایت و آپلود تصویر جدید

گاهی اوقات کاربر ناگهان متوجه می شود که تمام تصاویر از سایت حذف شده‌اند. همچنین هنگامی که کاربر سعی می کند از بخش رسانه ، تصویری را در یک پست آپلود کند ، منجر به خطا می شود.

ضمن اینکه تمام تصاویری که پیش از این در بخش رسانه آپلود شده‌اند نمایش داده نمی‌شوند. این خطا ممکن است به دلیل مسیردهی اشتباه پوشه آپلود وردپرس یا نصب یک افزونه مخرب روی دهد.

خطاهای وردپرسی در هنگام آپدیت قالب یا افزونه

گاهی اوقات به دلیل بروزرسانی ناتمام یا قطع شده در وردپرس ، ممکن است خطای وردپرسی و مشهور ” Maintenance Error ” را در سایت یا داشبورد مشاهده کنید.

آنچه اتفاق می افتد این است که وردپرس سایت شما را در حین بروزرسانی در حالت نگهداری قرار می دهد. اگر به دلایلی بروزرسانی قطع شود، وردپرس این امکان و قابلیت را ندارد که سایت شما را از حالت نگهداری خارج کند. این خطا می تواند کل سایت را قفل کرده و از دسترس شما و کاربران خارج کند.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :