همه چیز درباره انواع مشتری

دسته بندی ها : سئو نیوشا محرر
کسب و کار اینترنتی

مشتریان نقش مهمی را در موفقیت هر بیزینسی ایفا می کنند. برای رسیدن به درک درست از نیاز انواع مشتری و تخصیص منابع مناسب به مشتریان مختلف و دستیابی به بالاترین نرخ سود، لازم است که بتوانید انواع مختلف مشتریان را شناسایی و تقسیم‌بندی کنید. با درک بهتر انواع مختلف مشتری، مشاغل می‌توانند استراتژی‌های بیشتری را برای رسیدن به موفقیت به‌کار ببرند.

پنج مدل اصلی انواع مشتری

در تجارت آنلاین، مشتریان می توانند به پنج نوع اصلی تقسیم شوند. در این مقاله به شناسایی و تعریف انواع مشتری می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

انواع مشتری

1- مشتریان وفادار

مشتریانی که معمولاً اقلیت مشتریان را تشکیل می دهند اما بخش بزرگی از فروش را به خود اختصاص می‌دهند و باید در هر شرکتی مورد توجه واقع شوند. این نوع مشتری‌ها معمولاً بیش از 20٪ از مشتریان شرکت را شامل نمی‌شوند اما بخش اعظم فروش را به خود اختصاص می‌دهند. همانطور که از نام آن پیداست، این مشتریان وفادار هستند و محصولی را به شدت ارج می نهند.

2- مشتریان Impulse

مشتریان Impulse، بعد از مشتریان وفادار بهترین مشتریانی هستند که باید روی آنها تمرکز کنید.

مشتریان Impulse محصول خاصی را برای خرید در ذهن ندارند و با توصیه‌ها و بازاریابی مربوط به محصولات جذب می‌شوند و در حالی که انتظارش را ندارید، خودبه‌خود خرید می‌کنند. مشتریان Impulse بعد از مشتریان وفادار بیشترین درآمد حاصل از فروش را به خود اختصاص می‌دهند و در درجه دوم اهمیت قرار دارند. نگه داشتن این مشتریان، به‌هنگام عرضه محصولات جدید، افزایش سودآوری یک شرکت را در پی دارد.

3- مشتری های تخفیفی

مشتریان تخفیفی نقش مهمی در گردش پول یک شرکت دارند. آن‌ها به‌ندرت محصولی را با قیمت کامل خریداری می‌کند و اکثراً محصولاتی که در تخفیف هستند را برای خرید انتخاب می‌کنند.

4- مشتریان نیاز محور

این مشتریان قصد خرید کالای خاصی را دارند و رفتار رفتار آن‌ها براساس نیاز خاصی هدایت می‌شود.

به عبارت دیگر، آنها وارد فروشگاه آنلاین می‌شوند، آنچه را که لازم دارند سریعاً خریداری می‌کنند و فروشگاه را ترک می‌کنند. این مشتریان برای یک نیاز خاص و خیلی راحت و سریع خریداری می کنند. به این نکته توجه کنید که این مشتریان می‌توانند به‌ راحتی به رقبای شما جذب شوند. بنابراین، مهم است که با تعامل مثبت و مناسب آنها را حفظ کنید و در نهایت آن‌ها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.

5- مشتری های سرگردان

مشتریان سرگردان در حالی که بیشترین میزان مراجعه به شرکت را به خود اختصاص داده‌اند، کمترین درصد درآمد را تشکیل می دهند. این مشتریان هیچ‌گاه از خرید مطمئن نیستند. آنها هیچ نیاز و تمایل خاصی در ذهن ندارند و بیش از هر چیز جذب بازاریابی‌های هر شغلی می‌شوند. مشتریان سرگردان اغلب بخاطر احساس مثبتی که به خرید کردن دارند و تحت تاثیر تبلیغات و بازاریابی‌ها، نیاز به خرید کردن را در خود احساس می‌کنند ولی معمولاً در پاسخ به اینکه چه چیزی احتیاج دارند جواب قاطعانه‌ای ندارند.

بنابراین، صرف وقت زیاد برای جذب کردن این مشتریان می‌تواند سودآوری کمتری را در پی داشته باشد.

اگرچه این دسته از مشتریان، کمترین میزان درآمد فروش را ایجاد می‌کند، اما ارائه اطلاعات روشن درمورد محصولات به این آن‌ها می‌تواند علاقه‌شان به خرید را تحریک کند و در نهایت منجر به خرید شود.

منبع

نیوشا محرر
نیوشا محرر

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :