اهمیت کلمات کلیدی در مقاله

زمانی که شروع به نوشتن مقالهای برای یک وبسایت میکنید، چه این اولین یا صدمین نوشته شما باشد، باید بدانید که چگونه اقداماتی لازم است، تا موتورهای جستجو مقاله شما را ایندکس کنند و بازدید سایت شما از طریق محتواهایتان افزایش یابد. یکی از ابتداییترین موارد در محتوا نویسی انتخاب مناسب کلمات کلیدی است، زیرا این عبارات علاوه بر اینکه نقش اصلی در موضوع مقاله را دارند، باعث قابل جستجو شدن آن نیز میشوند. ما در ادامه قصد داریم تا در ارتباط با اهمیت کلمات کلیدی در مقاله صحبت کنیم. با امن اس اس ال همراه باشید.
در قدم بعدی برای نوشتن یک مقاله توجه به عنوان یا تیتر محتوا بسیار مهم است. زیرا اکثر کاربران و خوانندگان با دیدن عنوان مقالات تصمیم میگیرند که آن را مطالعه کنند یا صحفه سایت را ببندند. احتمالا میدانید که بستن صفحه توسط کاربران چه تاثیرات منفی برای سایت خواهد داشت. بنابراین حتما باید عنوانی را انتخاب کنید، که هم جذاب بوده و هم اشارهای به موضوع کلی محتوا داشته باشد.
اهمیت ایندکس کردن

گوگل با رباتهاي خود صفحات سايتهای مختلف را مورد بررسي قرار ميدهد و آنها را ايندکس ميکند. در واقع اگر صفحه اي توسط گوگل ايندکس نشود، در نتايج جستجو نمايش داده نخواهد شد. همان طور که میدانید براي سئوکاران خيلي مهم است که تمام صفحات سايتشان در لیست نتایج گوگل ظاهر شود. به دو دلیل ایندکس کردن اهمیت دارد. اولا که کلمات کلیدی در محتوا شما نمایشی دقیق از آنچه منتشر میکنید را نشان میدهد. به عبارت دیگر مثلا وقتی کسی به دنبال مقالهای در مورد آخرین تحقیقات تغذیهای مربوط به سیب است، نمیخواهد مقالهای در مورد فعالیت آتشفشانها ببیند. پس اگر کلمات کلیدی کافی در مورد تغذیه و سیب در مقالهای فعالیت آتشفشان وجود داشته باشد، موتورهای جستجو ممکن است فکر کنند مقاله مربوط به سیب است.
البته این مثال یک نمونه بسیاری افراطی است ولی اهمیت به کار بردن کلمات کلیدی مرتبط با موضوع را به خوبی نشان میدهد. ثانیا ایندکس کردن توجه موتورهای جستجو را به خود جلب میکند. بهترین نحوه استفاده از کلمه کلیدی عبارتند از به کار بردن کلمات کلیدی در هر 100 یا 200 کلمه تا پایان محتوا، در زیرعنوانها، در عنوان اصلی و در پاراگراف ابتدای مقاله. بنابراین عبارات کلیدی اهمیت زیادی در ایندکس شدن توسط گوگل دارند.
کلمات کلیدی در عنوان مقاله
همان طور که در بالا ذکر شد، عنوان مناسب توجه خوانندگان را به خود جلب میکند، اما راهی برای معرفی مفهوم اصلی مقاله شما نیز میباشد. پس اول پاراگراف مقدماتی مقاله خود را در نظر بگیرید، سپس تیتری انتخاب کنید که نمایانگر محتوای شما باشد.
به مثال مربوط به سیب برمیگردیم، تفاوت تیترهای “خوردن هر روز سیب سرطان روده بزرگ را از بین میبرد” و “تحقیقات نشان میدهد سیب میتواند از سرطان روده بزرگ جلوگیری کند” را در نظر بگیرید. هر دو عنوان حاوی کلمات کلیدی “سیب” و “سرطان روده بزرگ” هستند، اما عنوان اول محاورهای و مناسبتر بوده و بسیار عامهپسند است. هنگامی که تیتر مناسب خود را پیدا کردید، با استفاده از شیوههایی که قبلاً ذکر شد، کلمات کلیدی خود را در سراسر متن استفاده کنید.
نحوه یافتن کلمات کلیدی در مقاله

گوگل امکانی را در اختیار کاربران قرار داده است تا به راحتی بتوانند عبارات مناسبی که توسط افراد سرچ میشوند را پیدا کنند. متخصصان دیجیتال مارکتینگ از Google Adwords برای یافتن کلمات کلیدیای استفاده میکنند، که بیشترین بازدید را از جستجوهای قبل دارند. شما هم میتوانید از این ابزار رایگان برای انتخاب کلمات کلیدی در مقاله خود استفاده کنید. کلمات کلیدی را در برنامه وارد کنید، تا عباراتی که بیشتر جستجو شدهاند را پیدا کنید.
اصولا مقالات آکادمیک و طولانی نیاز به یک خلاصه متن دارند تا خواننده بتواند چکیدهای از مطالب را قبل از مطالعه کامل متن بخواند و یا حتی به عنوان نتیجهگیری و خلاصه کل متن از آن استفاده کند. از عبارات کلیدی در خلاصه نوشته خود به عنوان عاملی برای تقویت بیشتر سئو سایت استفاده کنید. خلاصه مقاله معمولاً فقط چند صد کلمه است، بنابراین قرار دادن کلمات کلیدی با تراکم دو یا سه بار در آن منطقی میباشد.
سخن آخر
کلمات کلیدی در مقاله توجه موتورهای جستجو را به خود جلب میکنند. کلمات کلیدی صحیح ممکن است باعث گردش بهتر مقاله در بین جستجوهای اینترنتی نیز شوند، که به نوبه خود میتوانند ترافیک سایت شما را به طور چشمگیری افزایش دهند. پس حتما از کلمات مناسب استفاده کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران