Page Experience و قانونی که گوگل از سال 2021 اجرا می کند

دسته بندی ها : سئو محمد یاری پور
گوگل کنسول چیست

چند هفته می گذرد که توسعه دهندگان Chromium معرفی مجموعه جدیدی از معیارها را برای ارزیابی Page Experience به روشی ساده تر و دقیق تر اعلام کردند و این پروژه هر روز ارزش بیشتری به خود می گیرد. گوگل اعلام کرده است که Core Web Vitals به یک عامل رتبه بندی تبدیل می شود که این الگوریتم با هدف رتبه بندی سایت ها و صفحات در نظر گرفته می شود.

Core Web Vitals ، معیارهای ارزیابی تجربه کاربر

این اطلاعات به طور مستقیم از وبلاگ رسمی Google Webmaster به دست می آید، با مقاله ای که در ادامه توضیح داده می شود دلایلی که موتور جستجو را به سمت این نوآوری سوق داده است.

خبر اصلی این است که Core Web Vitals، کل لیست معیارهای مربوط به سرعت، پاسخگویی و ثبات بصری که به صاحبان سایت کمک می کند تا تجربه کاربر را در وب اندازه گیری کنند، اکنون بخشی از مکانیسم پیچیده ای هستند که الگوریتم های گوگل تعیین کننده موقعیت صفحات سایت برای رتبه بندی هستند، به این ترتیب به یکی از بیش از 200 عامل رتبه بندی Google تبدیل می شود.

تجربه صفحه Google ، عامل رتبه بندی جدید

همانطور که Sowmya Subramanian، مدیر مهندسی مهندسی جستجوی اکوسیستم در Google می نویسد، “سیگنال جدیدی معرفی شده است که Core Web Vitals را با عوامل تجربه کاربر موجود ما ترکیب می کند تا بتواند تصویری جامع از کیفیت تجربه کاربر در صفحه وب ارائه دهد. “

نام این بروزرسانی الگوریتمی به روزرسانی Google Page Experience است.

Page Experience برای سایت ها چه معنایی دارد

گوگل با اعلام اینكه “تغییرات در رتبه بندی قبل از سال آینده اتفاق نمی‌افتد، اطمینان می‌دهد که حداقل شش ماه قبل از اجرای طرح اخطار را ارائه خواهد داد”، تا صاحبان سایت و وب مسترها را به اندازه كافی اعلام كنیم. زمان آماده شدن برای این انقلاب کوچک است.

Google تصمیم گرفته است تا ابزارهای اولیه را برای شروع کار ارائه دهد، “اما لازم نیست فوراً اقدام کنید.

Page Experience

اهمیت Page Experience

یک صفحه مفصل در بین راهنماهای Google ظاهر شده که معیارهای در نظر گرفته شده برای ارزیابی تجربه صفحه را برای کاربران را نشان می دهد. به طور خلاصه، معیارهای مورد استفاده برای درک چگونگی درک کاربر از تجربه در یک صفحه وب خاص است: یعنی صفحه به سرعت بارگیری شود، برای دستگاه های تلفن همراه بهینه شده باشد، روی HTTPS کار کند، تبلیغات مزاحم بین محتوا نداشته باشد.

Page Experience شامل چندین عامل مهم جستجوی Google است از جمله به روزرسانی سازگار با تلفن همراه، سرعت صفحه، اولویت رتبه سایت های HTTPS و غیره است.

برای سال 2020 ، ما به شما یادآوری می کنیم ، Core Web Vitals سه بخش است:

سرعت کلی بارگذاری محتوا (LCP): عملکرد بارگذاری را اندازه گیری می کند، یعنی زمان لازم که برای بارگذاری محتوای اصلی یک صفحه طول می کشد. برای ارائه یک Page Experience خوب، سایتها باید بتوانند LCP را در 2.5 ثانیه اول بارگیری صفحه انجام دهند.

تأخیر ورودی اول (FID): تعامل را اندازه گیری می کند، یعنی زمان مورد نیاز کاربر برای انجام یک عمل در صفحه. برای ارائه یک Page Experience خوب، سایت ها باید سعی کنند FID کمتر از 100 میلی ثانیه داشته باشند.

    Lumout Layout Shift (CLS): میزان پایداری بصری را اندازه گیری می کند، یعنی مقدار جابجایی غیر منتظره از طرح محتوای تصویری صفحه. برای ارائه یک تجربه کاربری خوب، سایت ها باید سعی کنند نمره CLS کمتر از 0.1 را بدست آورند.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :