بانس ریت چیست و چه تاثیری بر عملکرد سایت دارد؟

دسته بندی ها : سئو مریم حسین جانی
فایرفاکس

بانس ریت یا نرخ پرش به معنی تعداد کاربرانی است که پس از ورود به سایت شما بدون مشاهده هیچ صفحه دیگری یا استفاده از محتوایی از آن خارج می‌شوند. پرش به معنی حضور بسیار کوتاه مدت کاربر فقط در یک صفحه از سایت شما است.  بررسی Bounce Rate به شما نشان میدهد که کاربران تا چه اندازه با محیط سایت ارتباط برقرار کرده و تمایل به دیدن صفحات دیگر داشته اند.

درباره بانس ریت چه می‌دانید؟

 بانس ریت به سه دلیل اصلی مهم است:

 1- شخصی که از سایت شما پرش می کند بدیهی است که  بدون هیچ اقدامی در صفحه وب، مانند کلیک بر روی لینک، پر کردن فرم یا انجام خرید، صفحه وب را ترک می کنند.

Bounce rate – 2 ممکن است به عنوان یک عامل رتبه بندی Google استفاده شود. در حقیقت، تحقیقات نشان می‌دهد که نرخ پرش با رده بندی صفحه اول Google ارتباط نزدیکی دارد.

3- بانس ریت بالا به شما امکان می دهد بدانید که سایت شما (یا صفحات خاص در سایت شما) دارای مشکلاتی مربوط به محتوا، تجربه کاربر، طرح بندی صفحه  است.

بانس ریت

بانس ریت “متوسط” چیست؟

طبق تحقیقاتی، متوسط بازه بانس ریت بین 41 تا 51 درصد است. با این حال، نرخ پرش عادی به صنعت شما و محل ترافیک شما بستگی دارد. به عنوان مثال، آزمایشگاه های رسانه ای اعلام کردند که انواع مختلف وب سایت ها دارای نرخ های مختلف Bounce rate هستند.

سایت های تجارت الکترونیک با کمترین میانگین بانس ریت  (20-45٪) وارد رقابت می شوند. بنابراین اگر می خواهید بفهمید که Bounce rate شما چطور است، مطمئن شوید که سایت خود را با سایتهای دیگر در گروه خود می‌سنجید که این مقایسه اصولی تری است.

همچنین، منابع ترافیکی سایت شما می توانند به طور چشمگیری بر نرخ پرش سایت شما تأثیر بگذارند.

بانس ریت در مقابل نرخ خروج

نرخ خروج شبیه به Bounce rate است، با یک تفاوت که:

نرخ پرش به درصد افرادی می‌گویند که در یک صفحه فرود آمده و خارج می شوند.

Exit Rate یا نرخ خروج به درصد افرادی می گویند که یک صفحه خاص را ترک می کنند (حتی اگر در ابتدا در آن صفحه قرار نگرفتند).

به عنوان مثال، بیایید بگوییم کاربری در سایت شما در صفحه A قرار دارد  و چند ثانیه بعد به دکمه برگشت مرورگر خود ضربه بزنند. این عمل  Bounce rate است. از طرف دیگر، بگذارید بگوییم کاربری در سایت شما در صفحه A فرود آمده است. سپس، روی صفحه B کلیک می کند. سپس، پس از خواندن صفحه B، مرورگر خود را می بندند. از آنجا که آن شخص روی چیزی در صفحه A کلیک کرده است، این بانس ریت در صفحه A نیست و از آنجا که آنها ابتدا در صفحه B قرار نگرفتند، در صفحه B نیز پرش محسوب نمی‌شود.

چرا مردم بانس ریت می کنند؟

زیرا صفحه مورد نظر انتظارات کاربر را برآورده نمی کند: برای مثال، بگذارید بگوییم که شما به دنبال مخلوط کن جدید هستید. بنابراین شما در Google  تبلیغی را می بینید که می گوید “مخلوط کن با حمل و نقل رایگان”. بنابراین شما روی آن کلیک می کنید اما وقتی روی تبلیغ کلیک می کنید، به جای صفحه فرود در مورد مخلوط کن های مختلف، در صفحه اصلی سایت قرار می گیرید.

چه می‌کنید؟  برای یافتن صفحه‌ای که 100٪ در مورد مخلوط‌کنندگان باشد ، به Google برگردید.

همچنین طراحی نامناسب می تواند میزان بانس ریت را افزایش دهد. مردم عمدتاً درمورد سایت شما بر اساس طرح اول و دوم محتوا، سایت را مورد قضاوت قرار می دهند.

بنابراین اگر سایت شما دارای این موارد است می توانید انتظار نرخ پرش بسیار بالایی را داشته باشید.

پس سایت شما باید خوب به نظر برسد تا تمایل کاربران  به خواندن دیگر محتوا ها یا استفاده از دیگر امکانات سایت بیشتر شود.

نحوه بهبود Bounce rate

فیلمهای YouTube را در صفحه خود قرار دهید.

طبق تحقیقات انجام شده سایت هایی که از فیلم استفاده میکنند، مدت زمان حضور کاربران آنها در سایت بسیار بیشتر است که این امر باعث کاهش نرخ پرش می‌شود.

در حقیقت، اخیراً تفاوت در  Bounce rateرا برای صفحات با و بدون فیلم، تجزیه و تحلیل کردیم و داده ها حاکی از آن بود که صفحات دارای ویدئو میزان بانس ریت آنها نسبت به صفحات فاقد فیلم به طور قابل توجهی پایین (11٪) است.

همچنین به خاطر داشته باشید که این فیلم ها لزوماً نباید فیلم های شما باشند. می توانید از  YouTube ویدیوهای  مرتبط به صفحه خود را پیدا کنید.

Brigades Bucket یکی از بهترین راهها برای کاهش نرخ پرش در صفحات فرود و پست های وبلاگ است. در اینجا نحوه عملکرد آن آورده شده است:

ابتدا بخشی از صفحه خود را پیدا کنید که فوق العاده قانع کننده نباشد. این بخش ها را “مناطق مرده” می نامند. تقریباً هر صفحه در اینترنت دارای این “مناطق مرده”  است که در آن کاربران خسته می شوند و از آن دور می شوند.

مرحله دوم اضافه کردن یک عبارت Bucket Brigade است که توجه آنها را جلب کند. در واقع این روش به استفاده از جملات و عباراتی اشاره دارد که مثل یک زنجیره کل محتوای نگارش شده را تکمیل و به هم متصل می کند.

در حقیقت این تکنیک رابط دو بخش عمده محتوا است که کاربر را متقاعد می کند که ادامه متن محتوا را مطالعه کند. این کلمات یا جملات، عباراتی ساده هستند که به محتوای شما ارزش ویژه ای می دهند. مثلا عبارت “در واقع:” خواننده را به سطر بعدی علاقه مند می کند.

در نتیجه با تولید محتوای خوب و با کیفیت و استفاده از موارد بالا نرخ پرش سایت خود را کاهش دهید.

منبع

سما حسین جانی
مریم حسین جانی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :