پرستاشاپ یا ووکامرس؟ بهترین پلتفرم برای مبتدیان در تجارت الکترونیک چیست؟

دسته بندی ها : سئو محمد یاری پور
موفقیت در تجارت آنلاین

اگر در تجارت الکترونیک تازه وارد هستید، راه اندازی فروشگاه آنلاین می تواند دلهره آور به نظر برسد. با این حال، انتخاب بستر مناسب می تواند این نگرانی ها را برطرف کند. مجهز به ویژگی های مناسب، ایجاد و راه اندازی فروشگاه آنلاین بسیار راحت تر از تصور شما خواهد بود. به عنوان مثال پرستاشاپ یا ووکامرس دو پلتفرم مورد علاقه برای کسانی هستند که در فروش آنلاین تازه وارد هستند.

در این مقاله، ما با تمرکز بر معیارهای زیر پرستاشاپ یا ووکامرس را مقایسه خواهیم کرد :

    راحتی در استفاده

    مدیریت فروشگاه

    قابل برنامه ریزی

    کارایی

    امنیت

وقتی محتوا تمام شد، شما دیگر یک تازه وارد تجارت الکترونیک نخواهید بود، زیرا همه چیزهایی را که برای درک هر دو سیستم مدیریت محتوا لازم است را می دانید. بیایید در مورد انتخاب پرستاشاپ یا ووکامرس صحبت کنیم.

مقدمه ای بر پرستاشاپ در مقابل ووکامرس

پرستاشاپ و ووکامرس امکان دسترسی به کلیه ویژگی های اساسی تجارت الکترونیکی مورد نیاز شما را فراهم می کنند. این موارد شامل انتشار و فروش محصولات، جمع آوری پرداخت، پیگیری سفارشات و غیره است.

در ادامه این مقاله، ما در مورد ویژگی های منحصر به فرد آنها در پرستاشاپ یا ووکامرس بیشتر می پردازیم. قبل از آن، بیایید مختصراً به هر یک از این سیستم مدیریت محتواها بپردازیم.

پرستاشاپ یک پلت فرم تجارت الکترونیکی “خود میزبان” است که شما را قادر می سازد یک فروشگاه آنلاین مدرن ایجاد و راه اندازی کنید. این نرم افزار همچنین منبع باز بوده و بیش از 1000 توسعه دهنده داوطلب دارد که به طور مداوم جهت بهبود آن کار می کنند.

از طرف دیگر، ووکامرس افزونه ای است که جهت کار در سیستم مدیریت محتوای وردپرس (CMS) ساخته شده است. با این حال، ووکامرس خیلی بیشتر از یک افزونه ساده است. با استفاده از آن، می توانید وردپرس را به یک پلت فرم تجارت الکترونیکی کاملاً برجسته تبدیل کنید، در حالی که همچنان همه موارد دیگری را که باعث جذابیت CMS می شوند را حفظ کنید.

پرستاشاپ و ووکامرس در فضای تجارت الکترونیکی بسیار محبوب بوده و به راحتی می توان فهمید که چرا این همه کاربر اقدام به استفاده از آنها می کنند.

پرستاشاپ یا ووکامرس : سهولت استفاده

ایجاد اولین فروشگاه آنلاین شما می تواند کار زیادی ببرد، بنابراین در حالت ایده آل می خواهید از بستری استفاده کنید که روند کار را تا حد ممکن بدون مشکل انجام دهد.

پرستاشاپ

با پرستاشاپ، باید نرم افزار را بارگیری کرده و روی سرور خود نصب کنید. با این حال، از آنجا که این پلت فرم بسیار محبوب است، برخی از میزبانان وب کارهای اولیه را برای شما انجام می دهند. در هر صورت، پس از نصب پرستاشاپ، به داشبورد آن دسترسی پیدا خواهید کرد.

برای راه اندازی اولین محصول خود، باید به صفحه فهرست، محصولات و سپس محصول جدید بروید. از آنجا، می توانید با ویرایشگر محصول پرستاشاپ کار کنید، که بسیار ساده است.

پرستاشاپ یا ووکامرس

ویرایشگر شامل گزینه هایی برای افزودن نام محصول، توضیحات و تصاویر است. اگر به برگه های آن نگاه کنید، برخی از تنظیمات اساسی بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، گزینه های ارسال و موارد دیگر را نیز پیدا خواهید کرد.

به طور کلی، راه اندازی یک محصول جدید با استفاده از پرستاشاپ مدت زیادی طول نمی کشد، به شرطی که از قبل تصاویر و توضیحات آماده برای کار داشته باشید. در پرستاشاپ به لطف رابط بصری، می توان هر چیزی را در عرض چند دقیقه آماده کرد.

ووکامرس

قبل از نصب افزونه ووکامرس، باید یک وب سایت وردپرس آماده داشته باشید که کاملاً ساده است، زیرا بسیاری از میزبانان وب با کمال میل WordPress را برای شما نصب می کنند.

پس از نصب و فعال سازی ووکامرس، یک برگه جدید در داشبورد وردپرس خود مشاهده کرده و تمام تنظیمات ووکامرس شما را می توان در آنجا یافت، بنابراین به وضوح از تنظیمات کلی وردپرس شما جدا شده اند. برای افزودن محصول جدید، فقط باید به قسمت Products و سپس Add New بروید.

اگر پیش از این یک پست یا صفحه وردپرس ایجاد کرده اید، جهت اضافه کردن محصولات جدید ووکامرس، احساس راحتی می کنید.

به طور کلی، استفاده از پرستاشاپ یا ووکامرس بسیار آسان است. ووکامرس اگر قبلاً با وردپرس آشنایی داشته باشید، اندکی کار را ساده تر می کند.

پرستاشاپ یا ووکامرس: مدیریت فروشگاه

در حالت ایده آل، هر کدام از بسترهای تجارت الکترونیکی که انتخاب می کنید ویژگی های زیادی برای مدیریت فروشگاه شما فراهم می کنند. این بدان معناست که شما باید به چندین گزینه پرداخت، تنظیمات مدیریت سفارش و موارد دیگر دسترسی داشته باشید. به این ترتیب، شما کنترل کاملی بر نحوه عملکرد فروشگاه خود خواهید داشت.

پرستاشاپ

پرستاشاپ از این نظر ناامید کننده نیست. این پلتفرم تنظیمات زیادی را ارائه می دهد که می توانید در صورت بررسی برگه پارامترهای فروشگاه در داشبورد خود، آنها را پیکربندی کنید. از آنجا، می توانید به همه چیز از فعال کردن لایه Secure Sockets (SSL) برای فروشگاه خود تا سفارشی کردن تنظیمات امنیتی پیشرفته رسیدگی کنید.

در مورد گزینه های پرداخت، پرستاشاپ هم از نقل و انتقالات بانکی و هم از چک های خارج از ناحیه کاربری پشتیبانی می کند. با این حال، به احتمال زیاد شما می خواهید از چیزهای مدرن تری مانند PayPal نیز استفاده کنید. ادغام درگاه های پرداخت اضافی با پرستاشاپ، بسیار آسان است، اگرچه برای این کار باید از ماژول ها استفاده کنید.

ووکامرس

حال، اجازه دهید به سراغ ووکامرس برویم. هنگامی که برای اولین بار فروشگاه خود را راه اندازی می کنید، این افزونه شما را از طریق Wizard راهنمایی می کند که به شما امکان می دهد تنظیمات اصلی آن را پیکربندی کنید.

همچنین می توانید در هر زمان و با رفتن به برگه تنظیمات ووکامرس، تنظیمات فروشگاه خود را به حالت پیش فرض برگردانید و تغییر دهید. در این صفحه، همه گزینه هایی را که می خواهید آنها را تغییر دهید، مانند تنظیمات حمل و نقل، پیدا خواهید کرد.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :