HTML چیست؟

دسته بندی ها : متفرقه مریم برفرنژاد
زبان برنامه نویسی html

HTML چیست و چه کاربردی دارد؟ HTML مخفف Hypertext Markup Language است و به کاربر این امکان را می دهد تا بخشها، پاراگراف ها، عناوین، پیوندها و نقل قول های مختلفی را برای صفحات وب و برنامه ها ایجاد کرده و ساختار مناسبی ایجاد کند.

دلیل استفاده از HTML چیست

HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، به این معنی که توانایی ایجاد صفحات پویا را ندارد. در عوض، امکان سازماندهی و قالب بندی اسناد، مشابه Microsoft Word را فراهم می کند.

کار با کدهای HTML

هنگام کار با HTML، ما از ساختارهای کد ساده (برچسب ها و ویژگی ها) برای علامت گذاری یک صفحه وب استفاده می کنیم. به عنوان مثال، ما می توانیم یک پاراگراف را با قرار دادن متن پیوست شده در یک برچسب شروع <p> و بستن </ p> ایجاد کنیم.

    <p> به این ترتیب که یک پاراگراف را به HTML اضافه می کنید. </ p>

    <p> می توانید بیش از یک مورد داشته باشید! </ p>

به طور کلی،  HTML یک زبان نشانه گذاری است که یادگیری آن حتی برای مبتدیان درساخت وب سایت نیز ساده و آسان است.

تاریخچه HTML

HTML توسط تیم برنرز لی، فیزیکدان موسسه تحقیقاتی CERN در سوئیس ابداع شد. او ایده یک سیستم متنی مبتنی بر اینترنت را ارائه داد.

Hypertext  به معنای متنی است که شامل ارجاعات (پیوندها) به سایر متون است که بینندگان می توانند بلافاصله به آن دسترسی پیدا کنند. وی اولین نسخه HTML را در سال 1991 منتشر کرد که متشکل از 18 برچسب HTML بود. از آن زمان، هر نسخه جدید از زبان HTML با برچسب ها و ویژگی های جدید (اصلاح کننده های برچسب) به نشانه گذاری وارد شد.

طبق مرجع عناصر HTML Mozilla Developer Network، در حال حاضر 140 برچسب HTML وجود دارد، اگرچه برخی از آنها از گذشته منسوخ شده اند (توسط مرورگرهای مدرن پشتیبانی نمی شوند).

به دلیل افزایش سریع محبوبیت، اکنون HTML یک استاندارد وب رسمی محسوب می شود. مشخصات HTML توسط کنسرسیوم شبکه جهانی وب (W3C) حفظ و توسعه می یابد. می توانید آخرین وضعیت زبان را در هر زمان در وب سایت W3C بررسی کنید.

html چیست

 HTML چگونه کار می کند؟

اسناد HTML پرونده هایی هستند که با پسوند .html یا .htm به پایان می رسند. سپس می توانید آنها را با استفاده از هر مرورگر وب مانند Google Chrome،Safari  یا Mozilla Firefox مشاهده کنید. مرورگر، فایل HTML را می خواند و محتوای آن را ارائه می دهد تا کاربران اینترنت بتوانند آن را مشاهده کنند.

معمولاً، یک وب سایت متوسط ​​شامل چندین صفحه HTML مختلف است. به عنوان مثال: صفحات اصلی، درباره صفحات، صفحات تماس همه دارای اسناد HTML جداگانه هستند.

هر صفحه HTML از مجموعه ای از برچسب ها تشکیل شده است، که می توانید از آنها به عنوان عناصرسازنده صفحات وب یاد کنید. آنها سلسله مراتبی را ایجاد می کنند که مطالب را در بخشها، پاراگراف ها، عناوین و سایر بلوک های محتوایی ساختار می دهد.

برچسب های HTML دارای دو نوع اصلی هستند:

برچسب های سطح بلوک

برچسب های سطح بلوک کاملا فضای موجود را اشغال کرده و همیشه یک خط جدید درصفحه شروع می کنند. عنوان ها و پاراگراف ها نمونه ای عالی از برچسب های بلوک هستند.

برچسب های درون خطی

برچسب های درون خطی فقط به اندازه فضای مورد نیاز خود را اشغال کرده و خط جدیدی را در صفحه شروع نمی کنند. آنها معمولاً برای قالب بندی محتوای داخلی عناصر سطح بلوک عمل می کنند. پیوندها و رشته های تأکید شده نمونه های خوبی از برچسب های درون خطی هستند.

امیدواریم محتوای HTML چیست مفید بوده و شما را با این زبان آشنا کرده باشد.

منبع

مریم برفرنژاد
مریم برفرنژاد

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :