بهینه سازی موتور جستجو

دسته بندی ها : سئو پریا اصبری
سئو چیه

این روزها کلمه ی سئو زیاد به گوشتان می خورد و شاید سوال عامیانه سئو چیه به ذهنتان خطور کرده باشد. برای پاسخ، ما مقاله ای را برایتان آورده ایم که به طور خلاصه درباره سئو و مزایایش توضیح می دهد.

سئو چیست؟

قبل از اینکه به سوال عمومی “سئو چیه” پاسخ دهیم، ذکر این نقطه خالی از لطف نیست که بدانید سئو هنر و علم کسب رتبه بالاتر صفحات در موتورهای جستجو مانند گوگل است. از آنجایی که جستجو یکی از اصلی‌ترین راه‌های کشف محتوا توسط افراد به‌صورت آنلاین می باشد، رتبه‌بندی بالاتر در موتورهای جستجو می‌تواند منجر به افزایش ترافیک یک وب‌سایت شود.

ترافیکی که از طریق سئو به دست می آید اغلب به عنوان ترافیک جستجوی ارگانیک شناخته می شود تا آن را از ترافیکی که از طریق جستجوی پولی به دست می آید متمایز نماید. جستجوی پولی اغلب به عنوان بازاریابی موتور جستجو (SEM) یا پرداخت به ازای کلیک (PPC) شناخته می گردد.

مزایای سئو

بهینه‌سازی موتورهای جستجو بخش کلیدی بازاریابی آنلاین است. نتایج جستجو در یک لیست مرتب ارائه می‌شوند و هر چه یک سایت بتواند در آن لیست بالاتر باشد، بازدید بیشتری خواهد داشت. فقط 2-3 درصد از جستجوگران فراتر از صفحه اول نتایج جستجو کلیک می کنند. بنابراین، حتی یک بهبود کوچک در رتبه‌بندی موتورهای جستجو می‌تواند منجر به دریافت ترافیک بیشتر وب‌سایت شود.

نحوه عملکرد سئو

موتورهای جستجو مانند گوگل از مجموعه قوانینی برای تعیین اینکه چه صفحاتی را برای هر پرس و جو نشان می دهند، استفاده می کنند. این الگوریتم‌ها بسیار پیچیده هستند و هزاران فاکتور مختلف را برای تعیین رتبه‌بندی SERP خود در نظر می‌گیرند. سه معیار اصلی را در زیر آورده ایم:

  1. پیوندها: لینک های سایر وب سایت ها نقش کلیدی در تعیین رتبه یک سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو دارند.
  2. محتوا: موتورهای جستجو علاوه بر مشاهده لینک‌ها، محتوای یک صفحه وب را نیز تجزیه و تحلیل می‌کنند.
  3. ساختار صفحه: سومین جزء اصلی سئو، ساختار صفحه است. از آنجایی که صفحات وب در HTML نوشته شده اند، نحوه ساختار کد HTML می تواند بر توانایی موتور جستجو برای ارزیابی یک صفحه تأثیر بگذارد. گنجاندن کلمات کلیدی مرتبط در عنوان، URL و هدرهای صفحه و اطمینان از اینکه سایت قابل خزیدن است، اقداماتی می باشد که صاحبان سایت می توانند برای بهبود سئو سایت خود انجام دهند.

تکنیک های بهینه سازی موتور جستجو

  • اولین مرحله درک چگونگی کار کردن موتورهای جستجو می باشد.
  • تحقیق کلمات کلیدی: تحقیقات کلمات کلیدی اغلب نقطه شروع سئو است. شناسایی کلماتی که جستجوگران در جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو استفاده می نمایند، راهنمایی می‌کند که چه محتوای موجود را می‌توان بهینه کرد و چه محتوای جدیدی را می‌توان ایجاد نمود.
  • بازاریابی محتوا: هنگامی که کلمات کلیدی بالقوه شناسایی شدند، بازاریابی محتوا وارد عمل می شود. این می تواند به روز رسانی محتوای موجود یا ایجاد محتوای جدید باشد. محتوای خوب همچنین شانس بیشتری برای به اشتراک گذاشتن در رسانه های اجتماعی و جذب لینک دارد.
  • لینک سازی: از آنجایی که لینک های وب سایت های خارجی (که در اصطلاح سئو «بک لینک» نامیده می شود) یکی از فاکتورهای اصلی رتبه بندی در گوگل و سایر موتورهای جستجوی بزرگ هستند، به دست آوردن بک لینک های با کیفیت یکی از اهرم های اصلی سئو است. این می‌تواند شامل تبلیغ محتوای خوب، دسترسی به وب‌سایت‌های دیگر و ایجاد روابط با مدیران وب‌سایت برای جذب پیوند از وب‌سایت‌های دیگر باشد.
  • بهینه سازی معماری سایت: لینک های داخلی (لینک های داخل وب سایت خود) نیز نقش زیادی در سئو دارند. ایجاد نقشه سایت XML می تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا تمام صفحات سایت را کشف کرده و بخزند.
سئو چیه

ابزارهای برتر سئو

به عنوان یک رشته نسبتاً فنی، ابزارها و نرم افزارهای زیادی وجود دارد که سئو برای کمک به بهینه سازی وب سایت ها به آنها متکی است. برخی از این ابزار ها عبارت اند از:

  • کنسول جستجوی گوگل
  • Google Ads Keyword Planner – Keyword Planner
  • ابزارهای تجزیه و تحلیل بک لینک
  • پلتفرم های  سئو مانند :Moz ، BrightEdge، Searchmetrics و Linkdex
  • رسانه های اجتماعی

و در آخر

امیدواریم با مطالعه ی این مقاله، جواب سوال عامیانه ای که در ذهنتان با عنوان سئو چیه وجود دارد، دریافت کرده باشید. برای آشنایی بیشتر با سئو و راه های کسب ترافیک بیشتر می توانید مقالات دیگر موجود در سایت امن اس اس ال را بخوانید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :