نرخ پرش چیست؟ ( بخش اول )

نرخ پرش یکی از معیارهای مهم و در عین حال پر سوءتفاهم سوء تفاهم در Google Analytics است. در این پست، خواهیم دید که نرخ جستجوی شما برای چه نوع هدفی است و اگر Bounce Rate وب سایت شما بالاتر از حد نرمال باشد ، چه باید کرد.
نرخ پرش چیست؟
تعریف کلی از نرخ پرش گوگل از این قرار است: “درصد Session های تک صفحه ای” (یعنی میزان تایمی که شخص در آن، سایت شما را از صفحه اولیه ورودی ترک کرده، بدون اینکه تعامل با آن صفحه یا سایر صفحات شما داشته باشد).
نیمه اول این جمله از نظر فنی نادرست است زیرا Bounce Rate در واقع درصد بازدیدهای متقابل تنها به هر صفحه از وب سایت شما است نه سایر صفحات.
در اینجا راهی بهتر برای درک نرخ پرش وب سایت برای شما داریم. خود را به عنوان یک کاربر که وارد سایت شما می شود تصور کنید، پس از وارد شدن به سایت، در زمان اندکی روی هیچ صفحه دیگری کلیک نکنید و سپس خارج شوید. بنابراین Bounce Rate درصد افرادی است که به جای ماندن و خواندن و تعامل، از سایت میروند و نهایتا فقط به وب سایت شما نگاه می کنند.

چگونه نرخ پرش خود را در Google Analytics بررسی کنید
می توانید نرخ پرش خود را در Google Analytics ، زیر Audience و در بخش Overview بررسی کنید
چیزی که مشاهده میکنید نرخ پرش وب سایت شما است، اما در واقع سایت شما چند نوع Bounce Rate دارد. نرخ پرش هر صفحه، درصد بازدید کننده هایی را که در آن صفحه فرود آمده اند و خروج سریع را نشان می دهد. بعلاوه Bounce Rate هر دستگاه، درصد افرادی را که از موبایل، تبلت و رایانه های رومیزی استفاده می کنند و غیره را نشان میدهد.
ما بعدا به این نرخ های مختلف پرش خواهیم پرداخت، اما در حال حاضر باید به نرخ کلی پرش بپردازیم.
Bounce Rate وب سایت من چه باید باشد؟
نرخ پرش وب سایت شما به چندین عامل بستگی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
نوع ترافیکی که جذب می کنید
آیا بازدید کنندگان وب سایت شما به طور خاص به دنبال سایت شما هستند یا فقط به دنبال اطلاعاتند؟ افرادی که با شما آشنا هستند کمتر از افرادی که در حالت جمع آوری اطلاعات قرار دارند، نرخ پرش ایجاد می کنند. اگر شما یک فروشگاه تجارت الکترونیک دارید، آیا ترافیک وب سایت شما از خریدهای کاربران به دست آمده یا آنها صرفاً خریدهای آینده را تحقیق می کنند؟
Bounce Rate و منابع ترافیک شما
بازدیدکنندگانی که از نتایج جستجوی Google به دست می آیند ، تمایل به پرش بسیار کمتر از بازدیدکنندگانی که از شبکههای اجتماعی به وب سایت شما میآیند دارند.
صفحاتی که بازدید کنندگان شما در آن قرار دارند
به عنوان مثال صفحات وبلاگ نسبت به صفحات محصول یا خدمات نرخ پرش بالاتری دارند. اگر افراد مستقیم به صفحه اصلی شما می آیند ، کمتر باعث رشد Bounce Rate میشوند. اما اگر آنها وارد یک پست بلاگ قدیمی شوند که به هیچ چیز دیگری در وب سایت شما پیوند ندارد، باید Bounce Rate بالایی را انتظار داشته باشید.سعی کنید درباره ایجاد بلاگ های بهینه جهت تبدیل کاربران به مشتری اطلاعات بیشتری کسب کنید.
طراحی و چیدمان وب سایت شما
سایت هایی که گیج کننده یا قدیمی به نظر می رسند بسیار مشکل ساز هستند و باید انتظار نرخ پرش بالاتری نسبت به وب سایت های جدید که کار با آنها آسان است داشته باشید. همیشه به سایت خود به عنوان مشتری نگاه کنید؛ آیا سایت شما چیزی است که مردم می خواهند در آن حضور داشته باشند؟ اگر نه، قطعا آنها در حال ترک وب سایت و بالا بردن Bounce Rate هستند.
اگر افراد نتوانند چیزی را که به دنبال آن هستند به سادگی در وب سایت شما پیدا کنند، وب سایت را ترک می کنند و این مساله باعث بالا رفتن Bounce Rate در وب سایت شما میشود.
سرعت و قابلیت استفاده وب سایت شما
وب سایتهای دارای لود کند، سرعت نرخ پرش بالا و نرخ تبدیل پایینی دارند.
خیلی ساده است. طبق گفته های گوگل 53٪ از کاربران تلفن همراه سایتی را ترک می کنند که بارگذاری آنها بیش از سه ثانیه طول بکشد.

مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران